Auto inkoop van een sloopauto en onderdelen van een specifiek merk

Bij de autosloperij in de buurt van Rotterdam kunt u uitstekend terecht voor de inkoop van een auto en onderdelen van een sloopauto van een specifiek merk. Breng gerust eens een bezoekje! Zo’n specialist beschikt namelijk over een groot magazijn waarin diverse auto-onderdelen van schadeauto’s, sloopauto’s en oude auto’s zijn opgenomen. De materialen van een sloopauto die hergebruikt kunnen worden, slaat het auto inkoop bedrijf in Rotterdam dan ook per merk op. De voortdurende inkoop zorgt voor een ruime voorraad aan auto-onderdelen. Via een computersysteem kan dan worden achterhaald waar de onderdelen precies zijn opgeslagen. Zo weet u snel of het onderdeel van uw wens aanwezig is!

Hergebruik van bruikbare onderdelen door sloopauto inkoop door specialist in Rotterdam

In de voorraad van de auto inkoop specialist nabij Rotterdam vindt u onderdelen van verschillende merken sloopauto’s. Deze kunnen natuurlijk nog prima gebruikt worden. Zoekt u een onderdeel en denkt u dat een auto-onderdeel van een sloopauto van de auto inkoop in Rotterdam u kan helpen? Dan staat er bij de specialist direct een verkoopteam klaar om u te helpen zoeken in het enorme magazijn. Heeft u geen tijd om langs te komen? Dan kunt u ook via de website een aanvraag voor een auto-onderdeel doen. Dat onderdeel kan dan gemakkelijk worden opgehaald of de specialist levert het bij u af.

Gekwalificeerd sloopbedrijf voor auto inkoop van een sloopauto

Vindt u het belangrijk dat u in zee gaat met een bedrijf dat bijdraagt aan een goed milieu? Ga dan voor auto inkoop naar een specialist in de buurt van Rotterdam. Doordat zij de inkoop van diverse oude auto’s in de omgeving van Rotterdam regelen, zoals een sloopauto of een schadeauto, wordt wel 95% van elke auto gerecycled! Daarmee wordt een efficiënt proces in gang gezet dat bijdraagt aan een schoner milieu. Daarnaast beschikt de specialist over diverse keurmerken en certificeringen, waarmee zij een betrouwbare en goede bedrijfsvoering aantonen. Zo valt het auto inkoop bedrijf in Rotterdam onder de RDW Rijksdienst voor het Wegverkeer en beschikt het bedrijf over de KIWA ISO 9001:2008, de ARN Auto Recycling Nederland en de KZD**.

Meer info : bezoekt u de website