Auto laten importeren tegen een scherp tarief

Een auto kunt u laten importeren tegen een scherp tarief. Daarvoor is het wel nodig dat u het juiste bedrijf inschakelt. Kies hierbij voor een bedrijf dat de nodige kennis heeft van het invoeren en de kosten die komen kijken bij het importeren van auto’s. Natuurlijk is het iet alleen mogelijk om auto’s te importeren, maar kunnen ook motoren en oldtimers geïmporteerd worden. De uiteindelijke prijs die u betaalt voor de auto, zal bestaan uit verschillende onderdelen zoals de transportkosten, BTW, aankoopprijs en invoerrechten. Natuurlijk wilt u niet te veel betalen; kies daarom altijd voor een bedrijf dat eerlijke prijzen hanteert.

Verzeker uw auto na het importeren goed

Tijdens het proces van een auto importeren kan er altijd iets mis gegaan. Wanneer dat gebeurt, wilt u natuurlijk wel goed verzekerd zijn. Zo weet u zeker dat als er bijvoorbeeld een schip in zwaar weer terechtkomt, het beschadigd raakt. Natuurlijk gebeurt dit zelden en verloopt het vervoer van het voertuig vrijwel altijd vlekkeloos. Natuurlijk wilt u verzekerd zijn tegen onvoorziene schade als u een auto laat invoeren. Gaat u in zee met een professioneel auto import bedrijf, dan kunt u hier ook vrijwel altijd een verzekering afsluiten. Deze verzekering eindigt dan zodra u de auto in het bezit heeft.  

Geen verrassingen achteraf: offerte aanvragen alvorens auto importeren

De keuze voor importbedrijven is in Nederland niet heel ruim. Gelukkig is er sowieso één specialist die alles voor u kan regelen op het gebied van auto-import. Het is belangrijk dat u de juiste specialist kiest, waar u een offerte aan kunt vragen. In deze offerte staat dan precies wat de kosten zullen zijn. Wilt u een auto invoeren, dan komt u ook nooit voor verrassingen te staan. Het is dan wel belangrijk dat de offerte zo specifiek mogelijk wordt ingevuld, zodat er een goede indicatie van de kosten gegeven kan worden. Zo is het belangrijk om het specifieke merk aan te geven en daarbij ook het bouwjaar en het model van de auto.

Meer info : bezoekt u de website