Autoschade laten repareren zonder te wachten bij Meldschade Online

Iedereen krijgt er wel een keer mee te maken: autoschade. Schade die per ongeluk ontstaat omdat je toevallig een paaltje over het hoofd ziet. Of steenslag die de auto beschadigt. Laat dit heel eenvoudig en snel repareren via Meldschade Online. Je hoeft er zelfs de deur niet voor uit!

Niet doorrijden met autoschade. Laat het direct repareren

Vaak blijven mensen te lang doorrijden met kleine autoschade als een deukje of steenslag in de bumper. De reden? Ze zien op tegen een hoop gedoe en de kosten die ermee gemoeid zijn, terwijl ze denken dat het verder geen kwaad kan. Toch kan het laten zitten van kleine autoschade wel degelijk zorgen voor problemen. Lakschade verergert en delen van de auto kunnen gaan roesten. Zonde, want daarmee neemt de waarde van de auto af.

Overigens is het ook een fabel dat het laten repareren van kleine schades een hoop ellende met zich meebrengt. Het klopt inderdaad dat het vroeger omslachtig was. Je moest een afspraak maken met de garage. Vervolgens werd de schade beoordeeld en kreeg je een offerte. Nadat je een nieuwe afspraak hebt gemaakt voor de reparatie, was je al weer een week verder. En de repatatie moest zelfs nog plaatsvinden…

Gelukkig werkt dat tegenwoordig anders. Heb je nu schade, dan kun je autoschade online melden via Meldschade Online. Je stuurt gewoon een paar foto’s van de schade via WhatsApp. Nadat de schade is beoordeeld, ontvang je de offerte online. Er wordt een afspraak met je gemaakt om de auto op te halen voor reparatie en wordt naderhand weer in topconditie bij je afgeleverd. En omdat er gebruik gemaakt wordt van de modernste reparatietechnieken kunnen de herstelkosten laag worden gehouden. Mooi toch?

Hoe autoschade online melden?

Heb je kleine autoschade? Dan doe je er verstandig aan om dit zo snel mogelijk te laten repareren. Op Meldschade Online kun je jouw autoschade melden: 1. Stuur foto’s met WhatsApp, 2. ontvang direct een offerte op maat.

Je auto laten repareren zonder te wachten

Nieuwe reparatietechnieken zorgen ervoor dat reparaties sneller en eenvoudiger kunnen worden uitgevoerd. Hierdoor zijn de herstelkosten van dit soort kleine autoschades een stuk lager zijn dan vroeger. Een deuk wordt eruit gemasseerd zonder dat er spuitwerk aan te pas hoeft te komen. Is er sprake van lakschade, dan wordt dit hersteld middels spot-repair. Deze slimme technieken zorgen ervoor dat de werkzaamheden zich concentreren op enkel het beschadigde deel van de auto. Heel anders dan vroeger, want toen werd de auto nog (deels) uit elkaar gehaald.

Het laten repareren van kleine schades aan je auto als deukjes, krasjes en putjes kosten ca. 200 – 300 euro wanneer je het bij een professioneel schadebedrijf als Meldschade Online. Dit soort professionele schadeherstellers beschikken over geavanceerde materialen om kleine schades onzichtbaar weg te werken. Wil je volledig ontzorgt worden? Dan haalt Meldsschade Online de auto voor de deur bij je op en je ontvangt vervangend vervoer. Is de auto weer gerepareerd, dan wordt deze weer netjes bij je afgeleverd. Je auto is weer als nieuw zonder te wachten!

Meldschade Online

Autoschadebedrijf Meldschade is gespecialiseerd in kleine autoschades. Niet alleen lossen ze de schade voordelig en onzichtbaar op, maar met hun haal- en brengservice hoef je zelfs de deur niet meer uit om je auto naar het service repair center te brengen. En omdat Meldschade landelijke dekking heeft, wordt de auto direct voor de deur opgehaald en zo snel mogelijk weer afgeleverd. Is vervangend vervoer nodig? Dan wordt dit ook direct geregeld. Trouwens, het melden van autoschade bij Meldschade is ook heel eenvoudig, want als je schade hebt, maak je enkele foto’s, verstuurt deze met WhatsApp en ontvang je direct een offerte online. Weten hoe meldschade werkt? Kijk dan op de website van Meldschade Online.

 

Meer info : bezoekt u de website