Ballonvaren met ons ballonvaartcentrum

Ballonvaren

Ballonvaren is een prachtige manier om Nederland te zien zoals u het nog nooit gezien heeft. Bij ballonvaartcentrum geenhoogtevrees.nl bieden wij u dit spannende en ontspannende avontuur voor een vriendschappelijke prijs. Ballonvaren kan bij ons met een klein gezelschap, maar ook grotere groepen zijn wij graag van dienst.

Veel mensen geven aan ooit nog eens een ballonvaart te willen maken. Voor sommigen van hen is een zekere angst voor het vliegen een reden om de ervaring uit te blijven stellen. Bij ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees wordt bewezen dat de veilige mand bij het ballonvaren een ontspannen en heerlijke ervaring garandeert, zonder vliegangst of hoogtevrees.

Bij ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees regelt u de leukste en origineelste ballonvaarten. Of u nu samen een romantische reis wil maken in een eigen VIP-ballon, of met alle collega’s van de afdeling de lucht in wil; alles is mogelijk. Kijk op onze site voor de opstijgregio’s, prijzen en andere informatie, en boek uw vaart online!

Elk jaargetijde heeft zijn eigen facetten die het ballonvaren steeds weer tot een uitzonderlijke ervaring maken. De heldere winterlucht biedt eindeloze vergezichten, terwijl in de lente de ontluikende natuur tot de verbeelding spreekt. De zomerwarmte geeft de ultieme rust en de herfst het perfecte kleurenpallet. Bij ballonvaartcentrum geenhoogtevrees.nl kunt u het hele jaar door ballonvaren.

Heeft u zich ooit afgevraagd hoe het is om als een vogel in complete stilte door de lucht te zweven? U kunt het zelf beleven met een vlucht in een heteluchtballon. Geenhoogtevrees biedt u een compleet programma waarin u alle facetten van het ballonvaren zult leren kennen. Alle informatie en een reserveringsformulier staan op Geenhoogtevrees.nl.

Tijdens het ballonvaren spelen de weersomstandigheden uiteraard een belangrijke rol. Geenhoogtevrees.nl heeft daarom speciale weerarrangementen rond onder meer tornado’s en wolken in de aanbieding. De workshop vindt plaats bij Meteo Consult, waarna we gaan ballonvaren boven de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug.

Ballonvaren met ons ballonvaartcentrum

Ballonvaren is een werkelijk unieke ervaring. U kunt tijdens een ballonvaart genieten van een adembenemend mooi uitzicht, terwijl de wereld kalm onder u door glijdt. Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees biedt u geheel verzorgde arrangementen om van elke gelegenheid een unieke ervaring te maken, die u en uw gasten nooit meer zullen vergeten.

Wilt u uw collega’s eens van een heel andere kant zien? Dan is ballonvaren het bedrijfsuitje voor u en uw bedrijf. Het zal een echte dag vol teambuilding zijn, want u helpt allemaal mee met de voorbereidingen en afronding van uw vlucht. Zo leert u zelf ook meer over het ballonvaren zelf.

Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees verzorgt ballonvaarten vanaf uw zelfgekozen startpunt. In overleg bepalen we een locatie voor vertrek bij u in de buurt, zodat u vanuit de veiligheid van de ballonmand een onvergelijkbare en ongeevenaarde blik kunt werpen op uw vertrouwde woonomgeving. Tijdens het geheel verzorgde ballonvaren ziet u uw vertrouwde thuisstreek vanuit een totaal nieuw perspectief!

Ga mee op een adembenemend avontuur zwevend tussen hemel en aarde. Ballonvaren heet dit avontuur. Al sinds de uitvinding van de luchtballon heeft ballonvaren iets romantisch. En terecht. Want u weet pas echt wat zweven en vliegen is, als u in een luchtballon heeft gevaren.

Het ultieme bedrijfsuitje regelt u bij ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees. Een dagje ballonvaren! Niets schept onderling zo’n band als samen zweven boven het aardoppervlak. Met onze uitgebreide vloot luchtballonnen en onze ervaren crew bent u verzekerd van een geweldige ervaring. Kijk op onze site voor diverse arrangementen en opstijglocaties. Reserveer online of bel voor meer informatie.

Passie voor ballonvaren, dat hebben ze bij ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees. Geen wonder dat u hier al jaren terecht kunt voor spectaculaire vluchten met alles erop en eraan! Met de goed verzorgde arrangementen bent u verzekerd van een geweldige ervaring. Reserveer online en stijg binnenkort op in een van onze ballonnen!

Een ongekend sensationeel avontuur

Ballonvaren bij ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees is een hele belevenis. In de lucht ervaart u hoe prachtige de aarde er van bovenaf uitziet. Bang aangelegd? Niet erg! In een luchtballon ervaart u geen hoogtevrees. Bovendien is ballonvaren met onze ervaren crew de meest veilige manier van reizen. Ballonvaren is een spectaculair feest voor iedereen!

Vliegen in een vliegtuig heeft voor de meeste mensen niets bijzonders meer, maar echt loskomen van de aarde doet u pas met ballonvaren. Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees heeft jarenlange ervaring met het organiseren van indrukwekkende ballonvluchten boven Nederland en beschikt over vijf vaste opstijgplaatsen. Ga naar geenhoogtevrees.nl voor meer informatie over ballonvaren en onze arrangementen.

Bij ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees kan iedereen genieten van ballonvaren. Jong of oud, familie of collega’s; ballonvaren is een onvergetelijke belevenis. Kijk op de website voor de verrassend lage prijzen en leuke arrangementen. Wij regelen alles, van vervoer tot een drankje. Er zijn veel opstijglocaties, dus graag tot ziens!

Dineren in de lucht, hoog boven uw eigen woonomgeving, omringd door de kalmte van het uitgestrekte luchtruim: bij Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees kunt u een geheel verzorgd arrangement samenstellen om uw eigen onvergetelijke evenement gestalte te geven. Hoogtevrees speelt hier geen rol; uw persoonlijke droomvlucht blijft gegarandeerd een ontspannen, weldadig en onvergetelijk avontuur!

Jarenlange ervaring wijst uit dat het ballonvaren door haar unieke karakter alle oorzaken van hoogtevrees wegneemt. De stevige basis en de veilige contouren van een ballonmand hebben een gunstig effect op de hersenen, waardoor de factoren die hoogtevrees veroorzaken bij Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees geen enkele rol spelen. Kijk op de website voor de sensationele mogelijkheden!

Op aarde bent u altijd omringd door geluid. Zelfs als het stil is, is er altijd wel iets te horen. Een auto buiten of het zoemen van de koelkast. Wilt u echte stilte ervaren? Ga ballonvaren! Eenmaal zwevend boven de grond ervaar je pas wat echte stilte is. Zoiets heeft u nog nooit gehoord.

Bekijk Nederland vanaf grote hoogte met ballonvaren bij Geenhoogtevrees. Bespreek het direct op onze website.

Meer info : bezoekt u de website