Locomo
Image default
Industrie

Chroom-6 saneren heeft een hoge prioriteit voor de gezondheid

De stof chroom-6 is een carcinogene stof die op de CMR-lijst van de inspectie SZW staat. Het heeft dan ook voor veel bedrijven hoge prioriteit om chroom-6 te laten saneren en verwijderen. De blootstelling aan deze stof kan erge gevolgen hebben voor de medewerkers van uw bedrijf. De stof kan namelijk acuut of chronische schade veroorzaken aan onder andere het weefsel en cellen, maar ook blijvende effecten zoals een allergie. Daarnaast is het mogelijk dat de stof beschadiging van het DNA veroorzaakt en leid tot kanker. Door een specialistisch schoonmaakbedrijf in te schakelen voor het saneren van chroom-6, beschermt u uw werknemers én de gebruikers van uw producten. Zo’n specialist op het gebied van chroom-6 saneren is Gom Specialistische Reiniging. Chroom-6 komt voor in diverse sectoren waar saneren altijd genoodzaakt is. Schakel daarom direct de specialisten in voor uw veiligheid.

Ruimtes en oppervlakten die zijn blootgesteld aan DME reinigen

Niet alleen voor het saneren van chroon-6 schakelt u de specialisten van dit professionele schoonmaakbedrijf in. Ook voor het reinigen van ruimtes en oppervlakten die zijn blootgesteld en dieselmotoremissie schakelt u deze expert in. Weet u niet zeker of u risico loopt op blootstelling aan dieselmotoremissie in uw bedrijf? Dan is het mogelijk om een risico inventarisatie te laten maken om te bepalen hoe groot het risico van blootstelling aan dieselmotoremissie is. Wanneer u Gom Specialistische Reiniging inschakelt voor het verwijderen van dieselmotoremissie, bent u ervan verzekert dat dit veilig en volgens alle wettelijke voorschriften gedaan wordt.Afhankelijk van de geconstateerde verontreiniging, volgen de getrainde medewerkers de volgende procedure bij het weghalen van DME: met een industriestofzuiger voorzien van HEPA-filter de horizontale oppervlakten schoonzuigen waar DME op kan neerdalen. Vervolgens nemen ze de oppervlakten nat af.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in chroom-6 sanering of DME-verwijdering en wilt u graag vrijblijvend een offerte? Neem dan contact op met de specialisten van dit bedrijf. Zij helpen u graag verder. Ook voor extra informatie, betrouwbaar advies en andere vragen staan ze voor u klaar. U vindt de contactgegevens op de website van Gom Specialistische Reiniging.