Locomo
Image default
Dienstverlening

Custom Jewelry: een trend die steeds meer aanhangers krijgt!

Maatwerk sieraden zijn ideaal voor diegenen die graag een veel persoonlijker en exclusiever product willen hebben. Een professionele juwelier in Dronten kan onder andere ringen, kettingen en armbanden op maat maken. Een gepersonaliseerd sieraad wordt uiteindelijk een geweldige manier om een speciaal iemand te geven of zelfs een sieraad voor u te kopen.

Een ervaren juwelier in Dronten is in staat om prachtige gepersonaliseerde stukken te creëren, wat zorgt voor een zeer hoge kwaliteit van de producten en een ongelooflijke schoonheid.

 

Custom jewelry in goud

Gouden juwelen zijn stukken die luxe, kwaliteit en stijl op een perfecte manier combineren. Een juweelontwerper kan de mooiste producten maken, waardoor het voor u mogelijk is om op maat gemaakte gouden sieraden te dragen waar en wanneer u maar wilt.

 

Custom Jewelry: namen, zinnen, symbolen en meer

Kun je je voorstellen dat er een zin op je trouwring gegraveerd is die een grote betekenis heeft voor jou en je liefde? Door te kiezen voor een gepersonaliseerd juweel kunt u romantische zinnen of symbolen die van groot belang zijn voor het koppel vereeuwigen.

Een juweel dat nooit uit de mode raakt, is een afstudeerjuweel. Afstudeerringen, oorbellen of armbanden zijn erg gewild omdat ze een uitstekend cadeau zijn op zo’n speciaal moment als de voltooiing van een cursus. Ze zijn allemaal aanpasbaar, omdat ze de naam en het symbool van de cursus op het stuk kunnen graveren. Een geweldige manier om erkenning te tonen aan die persoon waar je zo van houdt.

Wil je je zoon of dochter eren? Wat dacht je van een aanpasbare hanger om aan je ketting te hangen? Het is een mooie manier om je kleintjes mee te nemen bij elke gelegenheid.

 

Sieraden op maat

Maak ook van de gelegenheid gebruik om sieraden op maat met foto’s te kopen. Gemaakt in 18k goud, technologie is het belangrijkste punt van dit model, waar uw speciale foto wordt overgebracht op het juweel in een laserproces en wordt gegraveerd in het hart in goud met een gepolijste afwerking.