Locomo
Image default
Zakelijke dienstverlening

De ideale vergaderruimte voor uw bedrijf in Tilburg vindt u hier

Soms wilt u even iets anders dan een vergadering in uw eigen kantoor- of vergaderruimte in Tilburg. Heeft u iets belangrijks te bespreken of te beslissen met uw collega’s of zakenpartners? Kies dan voor een ontspannen omgeving, zodat u en uw collega’s beter geïnspireerd worden en sneller tot nieuwe inzichten komen. Zo’n omgeving en vergaderruimte vindt u in de buurt van Tilburg: bij De Nieuwe Hoef te Hilvarenbeek. Iedere dag van de week staan de medewerkers van dit bedrijf klaar voor verschillende bedrijven uit de regio om de beste service aan hen aan te bieden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die u heeft met deze vergaderruimte nabij Tilburg? Lees dan verder en bezoek hun website voor meer informatie.

Een omgeving die u en uw collega’s rust en comfort biedt

De Nieuwe Hoef is een originele en monumentale tiendhoeve die sinds 1641 gevestigd is op het landgoed Gorp de Ley te Hilvarenbeek. Niet alleen bieden zij een sfeervolle ruimte aan bedrijven waarin zij zonder zorgen kunnen vergaderen, maar ook bevindt deze tiendhoeve zich in de prachtige natuur. Hierin kunnen de deelnemers van vergaderingen met volle ontspanning pauzeren en genieten van heerlijke wandelingen. Bij een vergadering hoort immers ook een stukje comfort, waardoor men nieuwe plannen en ideeën in alle rust een plek kan geven.

Maak gebruik van alle voorzieningen

De vergaderruimte van De Nieuwe Hoef is van alle gemakken voorzien, zodat u met uw bedrijf een succesvolle vergadering kunt organiseren in de buurt van Tilburg. U heeft bijvoorbeeld de middelen voorhanden voor een bedrijfspresentatie en voor de catering wordt ook goed gezorgd. U heeft tevens de mogelijkheid om na de vergadering heerlijk te borrelen of te lunchen. Naast een vergaderruimte, biedt De Nieuwe Hoef ook een fijne plek aan toeristen en recreanten in het weekend, bijvoorbeeld om lekker te eten en te drinken.

https://nieuwehoef.nl/