Locomo
Image default
Banen en opleidingen

De intake van uitzendbureau Gemert

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Weet je al precies wat je van een baan verlangt of solliciteer je op verschillende soorten functies? Als je bij een uitzendbureau Gemert voor jongeren op intake gaat begin je met het maken van een drijfverentest. Het maken van een drijfverentest kan je inzicht geven in wat je drijft en wat je motivatie is voor een bepaalde functie of in welk bedrijfscultuur je het beste past.

De intake

Uitzendbureau Gemert wilt graag weten wat ze voro jou kunnen doen en welke baan bij je past. Daarom begint een zoektocht eerst met een intake en drijfverentest, Een drijfverentest is gemaakt om te onderzoeken wat een persoon drijft, zijn drijfveren om iets te bereiken. Dat kan uiteenlopen van veel verdienen, macht vergaren, een hoge status bereiken, veel sociale contacten of het ontwikkelen van kennis. Met een drijfverentest krijg je meer inzicht in wat jouw motivatie is voor een bepaalde baan. Maar het kan ook goed van pas komen om te kijken of je past binnen een bedrijf. Uitzendburau Gemert vind het belangrijk om deze inzichten te hebben zodat de best passende baan kan aanbieden.

Wat houdt de test in?

De drijfverentest is bedoeld om te achterhalen wat de eigenlijke drijfveren zijn van een persoon. Zodra je hier meer inzicht in hebt is het makkelijker voor uitzendbureau Gemert de juiste match te maken tussen het bedrijf en jouw baan. Want ze weten wat ambieert en drijft. Hierdoor ga je gelukkiger aan het werk en kun je blijven groeien in de functie. De vragen in de test gaan in op wat jij belangrijk vindt. Hierbij komen normen, waarden en houding die je aanneemt in he leven aan bod. Ok worden er vragen gesteld over wat je belangrijk vindt, geld, kennis of voldoening. In de drijfverentest gaat het daarnaast ook om kwaliteiten die je bezit en de potentie die je kunt bereiken. Al deze factoren zijn volgens uitzendbureau Gemert noodzakelijk voor het vinden van een leuke baan.

https://www.jongerenarbeidsmarkt.nl/nl/uitzendbureau/gemert