Een display van re-board: een betaalbare en milieuvriendelijke optie

Heeft u een nieuw product gelanceerd waar u graag op een originele wijze promotie voor wilt maken? De creatieve professionals van Global Creations helpen u graag met het realiseren van uniek promotiemateriaal, waarmee u uw product in de spotlight zet. Met een ruim assortiment aan promotieproducten, ruim 20 jaar ervaring en een brede expertise, kunt u de specialisten met een gerust hart in de arm slaan. Of u nu interesse heeft in een display op maat, vervaardigd uit re-board, hout, metaal of kunststof: Global Creations produceert voor u een gepersonaliseerd display, volledig afgestemd op al uw wensen. Ontdek direct de mogelijkheden!

Zet uw nieuwe product in het zonnetje

Displays met een promotioneel doeleinde komen in diverse soorten, kleuren, maten en bedrukkingen. Welk ontwerp heeft u in gedachte? Waar komt het display te staan? Welk formaat moet het product hebben? En wat is precies het doel dat u wilt bereiken? Wat het beste materiaal is om uw display uit te vervaardigen, hangt af van uw wensen. Een milieuvriendelijke én betaalbare optie is bijvoorbeeld een re-board display. Een display, gemaakt van karton is duurzaam, licht in gewicht, eenvoudig zelf in elkaar te zetten en tevens eenvoud te verplaatsen. Op basis van uw eisen en uw budget, brainstormen de creatieve breinen van Global Creations over het juiste ontwerp van uw promotiemateriaal. Op welke wijze komt uw product het beste uit de verf?

Schakel de hulp in van een professional

Of u nu zelf barst van de ideeën of liever het creatieve denkproces uit handen wilt geven aan ervaren professionals: Global Creations creëert een display, van een materiaal als re-board, geheel voor u op maat. Heeft u vragen over een specifiek product uit het assortiment? Of wenst u simpelweg meer informatie in te winnen omtrent de mogelijkheden in uw situatie? U neemt eenvoudig contact op met de professionals. Zij voorzien u graag van gedegen advies en denken met u mee op alle facetten.