Locomo
Image default
Electronica en Computers

Een drone met camera kopen

Wat is een camera drone?

Stel jij wilt een drone met camera kopen, waar moet je dan op letten en wat houdt zo’n drone ongeveer in? Wat een drone met camera is, de naam zegt het eigenlijk al. De drone is uitgerust met een camera. Met behulp van die camera kunnen vaak HD luchtbeelden worden gemaakt, video en foto.

Bij het kopen van zo’n camera drone moet je voornamelijk letten op de mogelijkheden van de drone. Je moet je namelijk niet beperken tot een drone met vaste camera. In dat geval zit je namelijk de hele tijd vast aan de standaard camera. Zoek een drone uit die je uit kan rusten met andere camera’s als de GoPro Hero 3+.

Wat is de beste camera drone?

De DJI Phantom 2 Vision Plus steekt met kop en schouders boven de andere drones uit. Deze drone is voor consumenten het compleetst uitgerust. De drone beschikt over voldoende hulpmiddelen die de vlucht stabiel houden. Daarnaast heeft de drone indrukwekkende specs. Ook is het mogelijk om de Vision Plus (HD camera) te vervangen door bijvoorbeeld een GoPro. Zo ben je nooit gelimiteerd aan de standaard camera. De DJI Phantom 2 Vision Plus is dan ook de beste keus als het om camera drones gaat.

Meer info : bezoekt u de website