Locomo
Image default
Eten en drinken

Een fles witte wijn bestellen bij deze online slijterij in Den Bosch

Bent u een echte wijnliefhebber en drinkt u, zoals de meesten, het liefst een wit wijntje bij gerechten zoals vis of wit vlees? Of kunt u echt van een glas witte wijn genieten op een zonnige dag? Dan is het een goed idee om uw witte wijn te bestellen bij Bell Wines in Den Bosch! Proef bijvoorbeeld de volle of juist frisse smaken van een Chardonnay of ga voor een goed glas Verdejo die vaak fruitig smaakt. Als u meer wilt leren over wijn, is er eigenlijk maar één manier om dat goed te doen: proeven! Door steeds meer verschillende wijnen met elkaar te vergelijken, leert u op den duur de belangrijkste verschillen tussen de druiven, landen et cetera..

Een aantal wijntips op een rijtje

Wanneer u wijn gaat bestellen bij deze slijterij in Den Bosch, is het handig om te weten hoe u het best proeft en geniet. Neem de volgende tips mee tijdens bijvoorbeeld een wijnproeverij:

  • Witte wijn drinkt u uit een smal wijnglas
  • Rode wijn drinkt u uit een breed wijnglas
  • Champagne drinkt u uit een flûte óf coupeglas, kies voor de flûte voor ultiem behoud van bubbels
  • Ook mousserende wijn drinkt u uit een flûte
  • Decanteer uw wijn om de droesem van de wijn te scheiden
  • Bewaar uw wijn op een koele plek, het liefst in een wijnkelder of wijnklimaatkast

Heeft u nog meer interesse in wijn? Neem dan contact op met Bell Wines!

Leer steeds meer door member te worden

Wilt u regelmatig wijn bestellen bij dit bedrijf in Den Bosch? Dan is het wellicht een goed idee voor u om Bell Wines member te worden. Voor € 25,- bent u twee keer jaar welkom op een wijnproeverij en krijgt u als eerste de mogelijkheid om exclusieve wijnen te bestellen. Daarnaast profiteert u van nog meer voordelen; neem vooral een kijkje op de website om het te ontdekken of vraag wat het precies inhoudt door contact op te nemen met de eigenaars.