Locomo
Image default
Gezondheid

Een passende fysio behandeling voor iedereen

Ik denk dat de meeste mensen wel bekend zijn met de term fysiotherapie. Iedereen kent het als een behandeling waarbij je een deel van je lichaam probeert te herstellen door middel van op de juiste manier bewegen. Een professional, in dit geval dus de fysiotherapeut, helpt je hierbij. Hij of zij heeft kennis en ervaring in het vak en weet precies wat goed is voor uw klachten. Elke klacht is immers anders. De pijn die u ervaart kan anders zijn. Maar ook de oorzaak van de pijn, de gevolgen van de pijn en de behandeling zal anders zijn dan bij een ander. Fysiotherapie Zeist is gespecialiseerd in verschillende behandelingen en heeft hiervoor verschillende fysiotherapeuten in dienst.

4 verschillende behandelmethoden

Zo behandelt fysiotherapie Zeist acute- en chronische klachten aan uw gewrichten. Zij noemen dit ook wel uw bewegingsapparaat. Daarnaast is re-integratie op locatie ook mogelijk bij fysiotherapie Zeist. Dit doen ze wanneer bij bijvoorbeeld ziekteverzuim en werk hervatting. Een derde mogelijkheid waar fysiotherapie Zeist gebruik van maakt is fysio-fitness. Hierbij wordt er voor ieder persoon een programma samengesteld en gaat u samen met uw therapeut de fitness uitdaging aan. Ook is fysio voor lichaam en geest mogelijk. Bent u uit balans, dan brengt fysiotherapie Zeist uw lichaam en geest weer in balans.

Fysiotherapie Zeist is dus veel breder dan wat men in de eerste instantie denkt bij fysiotherapie. Bij elke behandeling wordt u persoonlijk en intensief geholpen door een van de professionals. Zij hebben aandacht voor elke patiënt en zullen bij eenieder kijken naar de klachten en oplossingen die daar het best bij aansluiten. Dit maakt fysio persoonlijk, betrouwbaar en prettig. Maak snel een afspraak door te bellen of neem een kijkje op de website. Daar vindt u nog meer informatie over fysiotherapie Zeist.