Een Thermobox houdt uw producten op de juiste temperatuur

Het is belangrijk dat de temperatuur van een thermobox altijd consistent is. Dit is natuurlijk ook zeer belangrijk voor een goede maaltijd. Koud eten moet koud zijn en warm eten, moet natuurlijk warm zijn. Dit is naast de smaak van een gerecht misschien wel de meest relevante beoordelingsfactor. De temperatuur van een gerecht heeft de eigenschap altijd in de richting van de omgevingstemperatuur te gaan. Is het warm, dan geeft een gerecht warmte af. Een koud gerecht neemt warmte op. Het aanpassen van de omgevingstemperatuur aan die van een gerecht is echter niet voldoende. Het bewaren en/of vervoeren van etenswaar in een goed geïsoleerde thermobox biedt een uitkomst. Ook een afruimwagen is in de horeca onmisbaar. Het gerecht geeft hierdoor vrijwel geen warmte af aan de omgeving en neemt het ook niet meer op.

Een thermobox kent vele toepassingen

Er zijn veel toepassingen voor een thermobox. Kies je bijvoorbeeld voor een thermobox voor transport, dan moet deze van goede kwaliteit zijn. Deze worden ook vaker gebruikt in de zorg. Een thermobox leent zich ook uitstekend voor particulier gebruik. Handig voor onderweg of op vakantie. Niet alleen boxen kunnen maaltijden op de juiste temperatuur houden, ook een afruimwagen voor de horeca kan zo worden uitgevoerd dat het temperatuurswisseling van voedsel tegen gaat. De producten hebben een isolerende werking waardoor de oorspronkelijke temperatuur van maaltijden behouden blijft. Thermoboxen zijn voor meerdere doeleinden geschikt. Naast de horeca worden ze bijvoorbeeld ook veel toegepast in de zorg.

Met behulp van een thermobox kan voedsel luchtdicht worden verpakt

Een thermobox is tegenwoordig onmisbaar in de horeca, ditzelfde geldt voor een afruimwagen. Deze producten moeten van dusdanige kwaliteit zijn dat ze bestemd zijn om jarenlang mee te gaan. Een duurzaam product dus! Het materiaal van een thermobox is licht van gewicht en heeft goede isolerende eigenschappen. De thermoboxen van specialist Lagro Waalwijk zijn geschikt voor gastronoom bakken en voorzien van ergonomische handgrepen. Wist u dat er ook thermoboxen bestaan met voorgevormde voedselschaaltjes en deksels die zich aan de bovenkant van de box bevinden? Niet alleen hoeft het eten dat vervoerd wordt niet meer apart te worden ingepakt; de deksels in de bovenkant van de box zorgen ervoor dat de gerechten goed luchtdicht verpakt zijn. Daarnaast zijn de gerechten gegarandeerd lekvrij.

Meer info : bezoekt u de website