Locomo
Image default
Woning en Tuin

Eiken vloer in fashion

Sinds tijden is de eiken vloer weer helemaal terug van weggeweest! Een eiken vloer mag dan wel klassiek en tijdloos zijn, inmiddels is het ook weer helemaal hot. Dit komt door de nieuwe online generatie. Zij hebben online veel meer te zeggen dan wij denken. De online influencers zorgen hierdoor ook voor de nieuwe trends waarvan de eiken vloer er één is. Jarenlang was de makkelijke uitweg de laminaat platen. Soms kon je amper het verschil zien tussen laminaat en hout, maar hier komt nu verandering in. Omdat eikenhout nu trendy is, wordt de kennis over het hout ook groter.

Kennis over eiken vloer

De kennis over de eiken vloer wordt groter. Dit is omdat de online influencers altijd zeer kritisch zijn geweest, zo ook over de kwaliteit van hout. De groep influencers die spreken over de eiken vloeren zijn zeer gespecialiseerd in alles op het gebied van interieur. Zij staan erg voor de waarheid en gaan tegen valse reclame in. Daarom is het lastig voor een interieurbedrijf om aanbevolen te worden door deze groep. Toch heeft de eiken vloer van baxhouthandel.com het wel gered en er worden lovende woorden gesproken over het bedrijf. Daarom heeft het bedrijf een mooie korting voor iedereen die in februari en/of maart een afspraak maakt voor het leggen van de eiken vloer. Want je kunt niet alleen je houten vloer aanschaffen bij dit bedrijf, zij gaan het ook voor je leggen. En de kwaliteit is zeer hoog. Hoe werkt het? Je kunt via de website een afspraak maken om een datum te prikken voor het leggen van de vloer. Als je niet goed weet welke houtsoort een goede optie voor uw huis zou kunnen zijn, kunt u altijd langskomen bij de showroom van bax houthandel.

Hoe verder?

Nadat u uw houtsoort heeft kunnen kiezen en uw afspraak heeft kunnen maken, komt bax houthandel langs. Zij zorgen ervoor dat alles netjes wordt gelegd. De prijs wordt van te voren afgesproken. Deze zal ook vastliggen en dus niet meer veranderen na de legging van uw vloer. De reviews zijn alleen maar lovend geweest! ‘Wij waren zeer tevreden. Omdat een eiken vloer zo steeg in populariteit, hebben we dit overwogen. Toen we de houtsoort zagen in de showroom waren we snel verkocht! Via bax houthandel hebben we vervolgens de eiken vloer aangeschaft en zij kwamen ze al snel leggen. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en zijn we erg tevreden met onze mooie vloer!

Meer info : bezoekt u de website