Locomo
Image default
Woning en Tuin

Geen slot kent geheimen voor deze slotenmakers

Uw hek is gesloten?

Wij zijn al onderweg! Na afloop van uw telefonisch bericht aan de slotenspecialist raast een van onze slotenmaker Naarden richting u teneinde u opnieuw naar binnen te helpen. Blijkt u uw sleutel op uw werk verloren? Echter wat als de sleutels nou aan de binnenzijde van ’t deurslot zitten? Dit lijkt dan zeker een probleemgeval bij de slotendienst? Neen, nooit voor onze bedreven slotenspecialisten. Door hun jarenlange oefening en perfecte opleiding weten ze raad met alle veiligheidssloten in iedere situaties. Uiteraard eveneens ingeval uw sleutel aan de binnenkant van het deurslot steken. Schadeloos blijkt de deur open.

Bekend met alle types veiligheidssloten

Voor ons bezit niet een enkel cilinderslot geheimen. Wij van slotenmaker Laren werken dagelijks met alle soort sloten. Met alle slotproblemen kan u dus per email contact met ons opnemen. Zij handelen vlug en doeltreffend. De slotenspecialisten hebben niets liever dan het deurslot correct en rap voor u repareren..

Voldoet u slot aan de allernieuwste eisen?

Nog eens twee dikwijls uitgevoerde handelingen bij onze slotendienst. Wij maken kapotte veiligheidssloten en monteren niet veilige veiligheidssloten. Elk kalenderjaar arriveren er nieuwere slotjes in de omloop. Ieder hoopt dat het cijferslot iedere keer correct werkt. Tot hij eens werking faalt. Ieder voordeurslot heeft ieder jaar onderhoudsbeurt nodig. Onze slotenspecialisten hebben jarenlang routine met elk type achterdeurslot. Dat geldt allicht tevens als u uw veiligheidssloten wilt verwisselen, remplaceren ofwel als u cilindersloten extra gemonteerd wilt .

Hebt u braakschade?

Allicht kan ons met schade door inbraak opbellen. Gezamenlijk met u wordt bepaalt wat we bij u kunnen uitvoeren. De vakmannen kan u ook in de avond opbellen met noodgevallen zoals inbraakschade, doch eveneens voor ’t remplaceren van alle veiligheidssloten.

Meer info : bezoekt u de website