Locomo
Image default
Media

Haal het maximale uit jouw audiovisuele project bij deze geluidsstudio in Amsterdam

Ben je op zoek naar een geluidsstudio in hartje Amsterdam waar jij jouw muziek of andere audio voor je commercial of animatie audio kunt opnemen? Bij ParkStudio vind je een high-end opname- en geluidsstudio met de laatste technologische snufjes én hulp van ervaren en creatieve sound designers. Ongeacht het audiovisuele project waar je mee bezig bent, hier vind je alles wat je nodig hebt. Wil jij het maximale halen uit de ontwikkeling van jouw nieuwe app of werk je momenteel aan een film of radiocommercial? Boek dan jouw tijdsslot bij deze geluidsstudio in Amsterdam en werk aan jouw project met de hulp van echte professionals.

Wat is er allemaal mogelijk bij de specialisten van ParkStudio?

De geluidsstudio van ParkStudio in Amsterdam bestaat uit drie high-end studioruimtes waar je gebruik kunt maken van alle beschikbare apparatuur. De creatieve sound designers denken met jou mee om jouw project naar een hoger niveau te tillen. Dat kan een commercial zijn, een app of een film – eigenlijk alles wat met audio te maken heeft. De sound designers helpen je in deze geluidsstudio in Amsterdam dan ook met audiovisuele elementen zoals voice-overs, het toevoegen van foley en ook het toevoegen van speciale sound effects die net dat beetje extra geven. Deze elementen zijn allemaal te vinden in de sound library van ParkStudio, maar het kan natuurlijk ook op aanvraag voor jouw project gemaakt worden. Daarnaast is het mogelijk om audionabewerking in te schakelen van deze specialisten, waardoor de verstaanbaarheid in jouw audiovisuele fragment(en) verhoogd wordt. Zelfs muziek wordt gecomponeerd naar jouw smaak wanneer je dat wenst. Door deze elementen allemaal samen te voegen, zul je jouw beoogde publiek altijd op de juiste manier bereiken.

Vraag een rondleiding aan en bekijk het portfolio

Wil jij er ook zeker van zijn dat jouw audiovisuele project in de juiste handen is? Maak dan een afspraak om een rondleiding te maken door deze geluidsstudio in Amsterdam. Dan kun je alle mogelijkheden met je eigen zintuigen ervaren en beslissen of dit dé partner voor jouw project is. Bekijk ook zeker eens de gerealiseerde projecten op de website om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

https://parkstudio.com/nl/