Locomo
Image default
Dienstverlening

Incassobureau inschakelen particulier

Incassobureau voor particulieren

Bill is een incassobureau dat ook Veel incassobureaus en deurwaarders incasseren puur voor bedrijven. Daar houdt het voor Bill niet op. Particuliere incasso opdrachten zijn bij Bill van meer dan van  harte welkom. Debiteuren uit heel Nederland kunt u bij Bill aanleveren. Incassobureau Bill is actief binnen Nederland èn België. Particuliere opdrachten zijn altijd verschillend..Omdat dit doorgaans maatwerk betreft. Het incassobureau voor particulieren is Bill.

Het buitengerechtelijke traject

Eerst schrijven we uw debiteur aan. We vermelden wat er allemaal betaald moet worden. De debiteur kan nu nog een betalingsregeling met ons overeenkomen. Dit is een goede oplossing voor alle partijen. Naar de rechter gaan, kost veel. Het griffierecht voor particuliere opdrachtgevers is dan weliswaar lager dan voor rechtspersonen  maar is altijd nog zeer hoog. Om een dure procedure te voorkomen kan via een betalingsregeling voldaan worden. We houden dat goed in de gaten, een keer niet op tijd betalen en het is klaar.

Dien gratis uw vordering in

Doorgaans is het belangrijk om zeer snel te handelen. Als er niet betaald wordt kan dit meerdere oorzaken hebben. Uw debiteur kan op het punt staan failliet te gaan. Wanneer uw debiteur bankroet gaat, valt er helemaal niets meer te halen. Een toezichthouder (curator) neemt dan alles over. De curator gaat alles verdelen, maar meestal blijft er voor de crediteuren helemaal niets over. Particuliere incasso’s kunt u dus altijd het beste zo snel mogelijk indienen. Ga daarom snel naar www.billincasso.nl Uw gegevens invoeren en de opdracht indienen gaat makkelijk.

Meer info : bezoekt u de website

Gerelateerde artikelen

De beste polyester dakgoten laat u op maat maken bij een specialist in de branche

Uw Loodgieter Enschede met spoed

Trouwkaarten bestellen online