Locomo
Image default
Huishoudelijk

Informatie over Vliegenvanger Flycontrol 30

 

De Flycontrol fc30 prijs bewust voor kwaliteit

Steeds meer ondernemers kiezen voor de Fly control fc30. Dit heeft meerdere duidelijke redenen. Onderstaand zullen wij deze voor u belichten. Ook zullen wij u daarna door verwijzen naar wat adresjes waar je de Flystopper GB30 voor een prikkie kunt bestellen. Indien je er meer dan 4 voor uw bedrijf nodig mocht hebben dan adviseren wij u om eerst even te mailen.

 

Informatie over de Flycontrol fc30:

Aller eerst is het handig om te weten hoe deze vliegenvanger met kleefplaat exact zijn werk doet. De vliegenvanger heeft aller eerst geen hoogspanning rooster, hierdoor is deze veilig te gebruiken in de horeca. Door middel van 2 sterke UV lampen worden de vliegende insecten de vliegenvanger ingelokt. Dan komen ze terecht op de kleefplaten. Gezien er geen ontkomen aan is zullen ze op deze kleefplaat aan hun einde komen.

 

De kleefplaten van de fc30:

Ze zijn absoluut niet slecht voor uw gezondheid of deze van uw huisdieren, daarom kun je ze ook gewoon bij het huisvuil / afval neerzetten. Door het mooie design en het gebruik van veilige materialen is deze vliegenvanger ideaal te gebruiken in zowel thuis als bedrijfssituaties. Je kunt de Flycontrol fc30 online aanschaffen via antivliegenshop.nl

 

Meer info : bezoekt u de website

Gerelateerde artikelen

Houd je badkamer altijd schoon