Locomo
Image default
Banen en opleidingen

Kompas Veiligheidsgroep: Uw Partner in Veiligheid en Leeroplossingen

Bij Kompas Veiligheidsgroep staan we klaar om Nederland een stukje veiliger te maken. Als toonaangevend opleidingsinstituut bieden wij een breed scala aan diensten, waaronder BHV cursussen, EHBO en VCA cursussen, veiligheidsadvies en de verkoop van hoogwaardige veiligheidsproducten. Onze passie voor veiligheid en leeroplossingen vormt de drijvende kracht achter alles wat we doen.

Kwaliteit en Actualiteit in BHV Cursussen bij Kompas Veiligheidsgroep

Bij Kompas Veiligheidsgroep streven we naar kwaliteit en actualiteit in al onze cursussen. Als opleider voor BHV cursussen ontwikkelen we deze intern, zodat we altijd de nieuwste kennis en inzichten kunnen bieden die voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Onze cursussen stellen cursisten in staat om optimaal voorbereid te zijn op noodsituaties en om snel en adequaat te handelen wanneer dat nodig is.

Efficiënte Leeroplossingen voor BHV, EHBO en VCA

Bij Kompas Veiligheidsgroep begrijpen we dat tijd kostbaar is. Daarom bieden we efficiënte leeroplossingen aan onze cursisten. Onze basis BHV cursus duurt slechts één dag, terwijl een herhalingscursus in een halve dag kan worden afgerond. Op deze manier kunnen cursisten hun kennis en vaardigheden up-to-date houden zonder kostbare tijd te verspillen. Naast BHV cursussen bieden we ook uitgebreide EHBO en VCA cursussen aan, die cursisten voorzien van waardevolle vaardigheden en kennis op het gebied van eerste hulp en veilig werken.

Veiligheidsadvies op Maat en Hoogwaardige Veiligheidsproducten

Naast onze opleidingen bieden we ook deskundig veiligheidsadvies aan bedrijven. Onze ervaren veiligheidsdeskundigen staan klaar om te helpen bij het opstellen van veiligheidsplannen en risico-inventarisaties, zodat bedrijven kunnen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving en hun werknemers een veilige werkomgeving kunnen bieden.