Locomo
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat je archief digitaliseren op een verantwoorde manier

Wanneer je je huidige archief wilt digitaliseren is het belangrijk dat dit op een verantwoorde en efficiënte manier gedaan wordt. Een bedrijf dat je erbij helpt om dit lastige proces vlekkeloos uit te voeren is hierbij een goede keuze. Doxis is een specialist op het gebied van het digitaliseren van je archief. Ze helpen bij het archiefbewerkingstraject en zorgen ervoor dat de documenten bewerkt worden volgens de huidige wet- en regelgeving. Deze specialist helpt bedrijven en organisatie al meer dan 100 jaar met het optimaal gebruiken van bedrijfsinformatie, door bijvoorbeeld een archief te digitaliseren. Ben je met je bedrijf of organisatie klaar om de overstap van analoog naar digitaal te maken? Kies dan voor Doxis als specialist op het gebied van digitaliseren.

Vergaar de juiste kennis om juist digitaal te archiveren

Bij Doxis vinden ze het niet alleen belangrijk dat er gearchiveerd wordt volgens de geldende regel- en wetgeving. Ze vinden het ook belangrijk dat deze kennis bij de medewerkers van je bedrijf komt, door ze te coachen en begeleiden. Zo is het op een gegeven moment mogelijk voor de medewerkers om zelf digitaal te archiveren. Bij Doxis krijg je dus geen tijdelijke oplossing, maar ook een voor de toekomst. Ze stellen een uitgebreid archiefbewerkingsplan voor je op, waarin omschreven staat welke werkzaamheden verricht moeten worden, wat de tijdsplanning is en welke middelen hiervoor nodig zijn. Zo kom je nooit voor verrassingen te zijn bij deze specialist.

Neem contact op met de medewerkers van het bedrijf

Wil je de stap gaan maken om je archief te laten digitaliseren? Ook als overheidsorganisatie kun je terecht bij Doxis. Voor deze organisaties gelden nog meer regels, waardoor het een complex proces is. Dit bedrijf weet hier alles vanaf en helpt graag. Kijk op de website voor meer informatie of neem contact op met de medewerkers. Zo laat je snel en efficiënt je archief digitaliseren.

https://doxis.nl/

Gerelateerde artikelen

De ideale vergaderruimte voor uw bedrijf in Tilburg vindt u hier

Surlogic als partner voor webshops tijdens de feestmaanden

Met CNC freeswerk wordt uw materiaal precies op maat bewerkt door een computergestuurde machine