Locomo
Image default
Marketing

Linkbuilding

Misschien heb je er wel één keer over gehoord linkbuilding. Dit is een onderdeel van seo dit is een term die veel wordt gebruikt in de onlinemarketingwereld. Hieronder lees je precies hoe het werkt.

Wat houdt linkbuilding in?

Bij linkbuilding zet je een link van jouw site op een externe pagina. Dit doen we omdat de site zo meer autoriteit krijgt. Hoe meer autoriteit een site heeft hoe hoger jouw site in een zoekmachine komt te staan.Uiteindelijk is het een doel dat een externe site uit zichzelf een blog over jou schrijft of sociale media post.Bij veel marketingbureaus hebben ze links in allemaal verschillende branches. Daarop kunnen zij makkelijk werken aan Linkbuilding werken.

Onderdelen naast Linkbuilding 

Dit is een onderdeel in de onlinemarketingwereld. Naast Linkbuilding heb je nog meer verschillende onderdelen in seo. Voorbeelden zijn sociale media of de website. Het belangrijkste is alles wat je met seo doet moet inhoud hebben. Want je wilt relevant zijn. Op de lange duur krijg jouw site meer autoriteit en kom je steeds hoger te staan in zoekmachine. Naast seo heb je sea. Bij sea heb je meteen resultaat en betaal je om in een zoekmachine te adverteren. Dit is het grootste verschil tussen deze twee.

Meer info : bezoekt u de website