Locomo
Image default
Beauty en verzorging

Liquid facelift

Veroudering van de huid is een natuurlijk proces wat helaas niet te stoppen is. Door invloed van de zwaartekracht begint de huid rond uw dertigste levensjaar slapper te worden. Veel vrouwen grijpen dan naar dure crèmes of ingrijpende operaties waarbij de chirurg door middel van een scalpel deze veroudering tijdelijk onzichtbaar maakt. Een goed alternatief is een liquid facelift met injectables waarbij dezelfde effecten optreden als een operatieve behandeling, maar dan op een veel eenvoudigere en goedkopere wijze.

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor deze liquid lift behandeling, waarbij met een zogenaamde liquid faceltift met fillers uw huid wordt verjongd. Deze middelen worden bij FACE land door een BIG-geregistreerde arts op een veilige en verantwoorde manier bij u geinjecteerd. Deze injectables zijn opgedeeld in twee groepen: fillers als Restylane en Juvéderm zorgen voor meer volume op bepaalde plaatsen in je gezicht en het bekende Botox, dat op een natuurlijke manier de de strijd met rimpels aangaat. Het resultaat is duidelijk en eenduidig: u ziet er al snel jaren jonger uit!

Tegenstanders van plastische chirurgie halen vaak als reden aan dat u er niet meer natuurlijk uitziet na een facelift, echter is het grote voordeel van een liquid lift behandeling is dat men erna nog steeds kan fronsen, wenkbrauwen kan optrekken of met de ogen kan knijpen. Daarnaast staan de medisch specialisten van FACE land altijd open voor uw wensen en behoeften en vullen deze op een verantwoorde en veilige manier in.

In vergelijking met andere behandelingen is een liquid facelift een goedkoop alternatief. Zeker als je bedenkt hoeveel geld u bespaart op dure cremes is het een van de goedkooptste oplossingen. Daarnaast is het grote voordeel dat er bij deze behandeling geen lelijke littekens nablijven en er geen hersteld is zoals bij een risicovolle operatie. Door het gebruik van stoffen die van nature in de huid voorkomen is dit een veilige methode die keer op keer herhaald kan worden zonder grote risico’s

Meer info : bezoekt u de website