Locomo
Image default
Dienstverlening

Maatwerk taaltraining op maat van uw wensen en doelen

Welkom bij The Square Mile, hét taalinstituut gespecialiseerd in zakelijke taaltrainingen. Taalinstituut The Square Mile is onder andere gespecialiseerd in zakelijk Engels taaltrainingen. Of u nu uw Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Chinees, Russisch, Portugees, Italiaans of een andere taal wilt verbeteren, bij ons bent u aan het juiste adres. Onze trainingen worden op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij uw functie, huidige taalniveau, doelstellingen en wensen. Onze ervaren en hoogopgeleide taaltrainers zijn bekend met verschillende vakgebieden en staan klaar om u te begeleiden naar succes. Of u nu kiest voor incompany trainingen of online trainingen, flexibiliteit staat bij ons voorop. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en zijn aangesloten bij diverse kwaliteitskeurmerken. Verbreed uw horizon en vergroot uw wereld met een taaltraining van The Square Mile.

Wat is de insteek van de taalcursus Duits bij The Square Mile en hoe lang duurt deze? 

Bij The Square Mile is de insteek van de taalcursus Duits praktisch en effectief. De cursus gaat verder dan alleen het vlot kunnen bestellen van een kopje koffie. De inhoud en de vorm van de training worden afgestemd op uw behoeften, niveau, beroep en situatie. Of u nu een technische, juridische, zakelijke of spoedcursus Duits nodig heeft, The Square Mile kan een passende taalcursus Duits voor u samenstellen. De taalcursus Duits wordt gegeven door ervaren native speaker taaltrainers die gespecialiseerd zijn in zakelijk Duits. Er is 100% interactie met uw taaltrainer en er zijn verschillende varianten mogelijk, van spoedcursus Duits tot workshop. De duur van een spoedcursus Duits bij The Square Mile is afhankelijk van uw wensen en agenda. Het kan zowel online als incompany plaatsvinden en individueel of in groepsverband gevolgd worden. Een workshop duurt meestal 2 of 4 dagdelen van 4 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met The Square Mile.

Maatwerk taaltraining

Bent u op zoek naar een taaltraining die perfect aansluit bij uw behoeften? Dan is maatwerk taaltraining de juiste keuze voor u! Bij maatwerk taaltraining wordt het lesprogramma volledig afgestemd op uw specifieke doelen, niveau en leerstijl. Of u nu uw taalvaardigheden wilt verbeteren voor zakelijke doeleinden, uw communicatie wilt versterken of simpelweg een nieuwe taal wilt leren, maatwerk taaltraining biedt de oplossing.

Onze ervaren taaltrainers staan klaar om u te begeleiden en te ondersteunen tijdens uw leerproces. Zij zullen u voorzien van praktische oefeningen, interactieve lessen en persoonlijke feedback. Door de flexibiliteit van maatwerk taaltraining kunt u zelf bepalen waar en wanneer u wilt studeren. Dit maakt het leren van een taal efficiënt en effectief.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van maatwerk taaltraining op maat van uw wensen en doelen. Verbreed uw horizon en vergroot uw wereld met maatwerk taaltraining!

https://www.thesquaremile.nl/