Locomo
Image default
Gezondheid

Mannen problemen

Vaak wordt er vergeten dat er veel problemen zijn die alleen bij mannen van toepassing zijn. In de media wordt bijvoorbeeld meer aandacht besteed aan vrouwenproblemen. Dit artikel is geschreven voor vrouwen die zich niet realiseren dat ook mannen het soms moeilijk kunnen hebben. Ten eerste zal er worden uitgelegd in wat voor situatie mannen zich verkeren door de ideologie van het feminisme in de hedendaagse maatschappij. Vervolgens zal er worden uitgelicht dat mannen sneller problemen in de slaapkamer kunnen ondervinden in vergelijking tot vrouwen. Ten slotte zal er worden uitgelicht dat mannen het vaak moeilijker vinden om over hun gevoelens te praten.

Het feminisme dilemma
Ten eerste moet er voorop worden gesteld dat de gelijkheid tussen man en vrouw erg belangrijk is en dat het feminisme een positieve zaak is. Dit artikel is er juist om het mannelijk perspectief te verhelderen om deze gelijkheid te stimuleren. Vrouwen in deze tijd vinden het prettig om onafhankelijk te zijn. Vaak worden er echter vaak neoliberale acties gevoerd in enkele situaties. Wanneer een man en een vrouw een afspraakje hebben zal de vrouw aanbieden om te betalen. Hiermee bedoelt zij echter niet echt dat zij wil betalen. Wanneer de man zal instemmen is hij automatisch een egoïstische en antigalante man. Dit brengt de man in een lastig parket waar hij vaak niet precies weet wat de vrouw nu precies bedoelt.

Problemen in de slaapkamer
Wanneer het gaat over technische storingen in de slaapkamer hebben mannen hier vaker last van dan vrouwen. Deze problemen kunnen worden veroorzaakt door ouderdom maar ook door onzekerheid en psychische problemen, slechte voeding of alcohol. Gelukkig zijn hier oplossingen voor. Desalniettemin zijn deze problemen nooit fijn om te hebben.

Geslotenheid
Mannen vinden het over het algemeen moeilijker om openlijk over hun gevoelens te praten dan vrouwen. Dit kan zorgen voor opgekropte gevoelens die eindigen met een onverwachte explosie van emoties. Dit is niet prettig.

Meer info : bezoekt u de website

Gerelateerde artikelen

Met Fysiotherapie Amsterdam naar een goed herstel

Een tandarts in Amsterdam Zuid verteld je of je wel echt goed voor je tanden zorgt

Een passende fysio behandeling voor iedereen