Materiaal laten bewerken door een lasbedrijf in het buitenland

Bent u op zoek naar een lasbedrijf in het buitenland waar u materiaal kunt laten bewerken? Dan is het raadzaam om een specialist om advies te vragen. U kunt ervoor kiezen om materiaalbewerkingen, zoals zandgieten, uit te besteden in een lagelonenland. Bij zandgieten wordt zand als afgietsel gebruikt om ijzer te gieten. Dit kunt u laten doen door een lasbedrijf in Nederland, maar het is goedkoper om dit uit te besteden aan een lasbedrijf dat is gevestigd in een land waar de lonen lager liggen. Voorbeelden zijn China, India, Pakistan of Polen. Laat u eerst voldoende adviseren voor u besluit of u het zandgieten laat gebeuren in lagelonenlanden in Azië of Europa. Een expert op het gebied van outsourcing kan u helpen bij het vinden van een geschikt lasbedrijf.

Voordelen van professionele uitbesteding van zandgieten aan lasbedrijf in een lagelonenland

De meest belangrijke reden om te kiezen voor uitbesteding in het buitenland is de besparing op de kosten. Schakel een specialist in om dit in goede banen te leiden. U kunt tot wel 50% op de kosten besparen door de werkzaamheden te verplaatsen naar een lagelonenland, zoals India, China, Pakistan of Polen. Als u een outsourcing specialist de uitbesteding van zandgieten laat verzorgen, hoeft u zich niet druk te maken over bijvoorbeeld administratieve rompslomp, taalbarrières en transportproblemen. Dit is verantwoordelijkheid van het outsourcing bedrijf. Ook zal dit bedrijf uw Nederlandse aanspreekpunt zijn waar u terechtkunt met vragen of problemen.

Materiaalbewerkingen die kunnen worden uitbesteed aan lasbedrijf in een lagelonenland

Behalve zandgieten kunt u ook voor andere bewerkingen terecht bij een lasbedrijf in het buitenland. Voorbeelden hiervan zijn smeden, verspanen, lassen en extruderen. U hoeft deze uitbesteding niet zelf te regelen. Daarvoor kunt u namelijk een outsourcing specialist inschakelen. Administratieve rompslomp, taalbarrières en transportproblemen zijn voor uw bedrijf verleden tijd. Dit is dan de verantwoordelijkheid van het outsourcing bedrijf. Ook kan een dergelijk bedrijf u adviseren over het type lasbedrijf dat u het best kunt kiezen om bijvoorbeeld verspanen, lassen of zandgieten aan uit te besteden. U hoeft zich zo nergens meer zorgen over te maken.

Meer info : bezoekt u de website