Meerdere functionaliteiten in één kassasysteem voor een schoonheidssalon

Eén kassasysteem voor met verschillende opties is een verstandige keuze wanneer u voor uw schoonheidssalon een kassa met touchscreen zoekt. U hoeft niet meerdere systemen tegelijk te gebruiken. Zo zult u bijvoorbeeld een agenda, marketingtool, administratiepakket en kassasysteem voor een schoonheidssalon nodig hebben om ervoor te zorgen dat u al uw zaken op orde heeft. U hoeft deze systemen niet afzonderlijk aan te schaffen. Er bestaat een all-in-one softwarepakket dat bestaat uit een administratiepakket, marketingtool, agenda en kassa voor uw schoonheidssalon. Zo kunt u alle zaken omtrent betalen, administratie en afspraken gemakkelijk regelen. Daarnaast kunt u altijd nog modules toevoegen, bijvoorbeeld voor een schoonheidssalon, maar ook voor een kapsalon. Deze software met onder andere een kassasysteem voor uw schoonheidssalon biedt u veel gemak.

Speciale modules voor kassasysteem voor schoonheidssalon

Wanneer u gaat werken met een modern kassasysteem in de schoonheidssalon, gaat u uw werkzaamheden efficiënter uitvoeren. Een kassasysteem met speciale modules en meerdere functionaliteiten is ontzettend handig en dient niet alleen voor afrekenen. Zo zult u ook graag gebruik willen maken van een marketingtool, een digitale agenda en een administratiepakket. Het kassasysteem kan hieraan gekoppeld worden. Daarnaast is er speciale module voor de beauty- en wellnessbranche. Deze kunnen worden gekoppeld aan de kassa voor uw schoonheidssalon. U kunt via deze module klant specifieke informatie beheren. Denk daarbij aan informatie over het gezicht en lichaam. Er zijn verschillende soorten formulieren die u kunt invullen. Het is bovendien mogelijk deze te combineren met een speciaal kapsalonformulier. Als u hier interesse heeft, kunt u gemakkelijk het kassasysteem in uw schoonheidssalon hiermee uitbreiden.

Kassa software en hardware voor schoonheidssalon

Kassa’s dienen tegenwoordig voor veel meer dan enkel afrekenen. Zo zult u ook over software en hardware moeten beschikken. Denk bijvoorbeeld aan een kassa. Een flexibel kassasysteem voor uw schoonheidssalon moet natuurlijk wel aan bepaald eisen voldoen. U wilt zeker weten dat alles goed functioneert. Hardware die niet mag ontbreken zijn onder andere een barcode scanner, kassabonnen-printer, kassa-lade en een touchscreen toetsenbord. De software maakt het geheel af. Er zijn speciale programma’s waarin bijvoorbeeld klanten beheerd kunnen worden en waarin acties, kortingen, promoties en campagnes kunnen worden ingevoerd. Dat maakt de kassa in uw schoonheidssalon nog veel handiger dan een eenvoudige ouderwetse kassa.

Meer info : bezoekt u de website