Locomo
Image default
Woning en Tuin

Nieuwe ideeën opdoen

Het is altijd goed om nieuwe ideeën op te doen, om je woning in te richten, want het oude decor gaat ook vervelen en het is natuurlijk leuk om met de tijd mee te gaan.

 

Nieuwe decor

 

Voor een nieuwe decor moet je niet in catalogussen gaan kijken van IKEA, Wehkamp of Neckermann, maar je moet echt de wereld in ingaan. Zo als met kledingmode belangrijk is om de mode te proeven, is het met woningmode net zo en je moet het echt proeven. Bezoek jaarbussen en kijk in woningmode catalogussen voor inspiratie, maar bind je nergens te snel aan vast. Meubels zijn namelijk een stuk duurder dan kleding en je zal er een lange tijd aan vastzitten.

 

Meubelmakerij  

Zelf vind ik een hele mooie optie de meubelmakerij, waar ze de meubels volledig met de hand maken. Zo heb je iets heel unieks en ook iets dat heel lang mee zal geen, met echte vakmanschap. Wanneer je nieuwe ideeën opdoet of je ziet iets heel moois, maar wil toch een aantal aanpassingen eraan, dan kan je dit gewoon door een meubelmakerij laten maken. De prijzen zijn niet heel verschillend met de prijzen van meubels in de winkels. Voor wat inspiratie kan je ook op mijn woon blog kijken.

Meer info : bezoekt u de website