Locomo
Image default
Relatie

Onbezonnen chatten op een gratis Chatbox

De Chatbox maakt alles bespreekbaar

Had jij ook gedacht dat je in 10 minuten mogelijk met je volle aandacht 5 tot 30 mensen zou kunnen ontmoeten via een chatbox? Middels chatten met vreemden is het allemaal mogelijk.

Hoe werkt Chat met vreemden?

Je bezoekt natuurlijk de chatbox zonder registratie, aan de linkerhand. Je klikt je provincie aan en vult nog even je leeftijd in. Hierna wacht je even een paar seconden tot het chat systeem een andere bezoeker aan de haak slaat die ook het signaal “zoek chatpartner” met zich mee draagt. Je wordt vervolgens gematcht. Je kunt nu helemaal gratis lekker met elkaar chatten. IS het gesprek afgelopen of bevalt het niet helemaal dan klik je gewoon op de “volgende knop” waarna je weer met een andere tegenspeler een leuke of spannende chat aan kunt gaan.

Deelname is gratis maar vanaf 18 jaar en ouder

Gezien je op veel chatboxen zoveel last hebt van al die pubers die niks beter te doen hebben dan een chatbox vergallen, leek het ons een slimme zet om de chatbox enkel vanaf 18 jaar of ouder te maken. Spot je toch iemand die niet op de chatbox thuishoort dan is het aan jou om het via een meld knop even neer te leggen bij de moderators.

Ervaringen gebruikers: Ze vinden het een leuke vinding en zeker niet onderdoen voor grote dating sites zoals Pepper en Be2 waar je ook tot op bepaalde hoogte met elkaar gematcht kan worden. Ook is men het eens dat het spanningsleven op Chattenmetvreemden een stuk je hoger ligt. Gezien je nooit weet in welk leuke gesprek je verzeilt gaat raken.

Meer info : bezoekt u de website

Gerelateerde artikelen

De vele datingsites in ons land