Locomo
Image default
Banen en opleidingen

Ondersteuning van een ervaren interim inkoper

Via inkoop detachering kunt u de diensten van ervaren interim inkoper inschakelen. Het komt natuurlijk wel eens voor dat u tijdelijk een functie moet vervullen. Dit kan door ziekte of zwangerschapsverlof komen bijvoorbeeld. Als u dan ook nog eens een piekperiode tegemoet gaat, dan is het fijn als u de functie snel kunt vervullen. U wilt geen nieuwe collega inwerken, want dat kost teveel tijd. Een interim inkoper is dan een uitstekende optie. Via INSINC vindt u gegarandeerd een interim inkoper die uw bedrijf kan ondersteunen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in inkoop detachering en weet als geen ander een geschikte kandidaat voor uw bedrijf te vinden. Ze zorgen ervoor dat uw inkoopprocessen geoptimaliseerd kunnen worden met de hulp van een interim inkoper. Deze persoon is daar uitermate geschikt voor. Hij of zij heeft een frisse blik en is nog niet beïnvloed door jarenlang op uw werkvloer te lopen.

Aan welke voorwaarde moet de interim inkoper voldoen?

U bepaalt aan welke voorwaarden een interim inkoper moet voldoen. U gaat met INSINC in gesprek en zij zorgen ervoor dat ze de perfecte kandidaat vinden. Of het nu gaat om een startersfunctie of een functie waarvoor iemand al jaren ervaring moet hebben, ze vinden een match. Zoekt u een professional op operationeel niveau? Of zoekt u een strategisch specialist? Met hun kennis van inkoop detachering zorgen ze voor een interim inkoper die veel kennis en ervaring heeft, maar die ook ambitieus en toegewijd is. Daarnaast is het belangrijk dat deze kandidaat goed past bij uw team. Hij of zij moet net dat stapje extra zetten.

Bespreek uw eisen met de specialisten

Wilt u gebruik maken van de diensten van INSINC? Ga dan eens in gesprek met ze om de mogelijkheden te bespreken. Vertel ze wat uw eisen zijn ten opzichte van de nieuwe interim inkoper en wat uw doel is.

Gerelateerde artikelen

Verbeter je leven voorgoed met een cursus persoonlijke ontwikkeling

Optimaal begeleid naar de invulling van een vacature voor monteur in Leiden

Helpdesk Medewerker