Locomo
Image default
Woning en Tuin

Online badmeubels bestellen

Badmeubels Van Heck

Bent u op zoek naar badmeubels met een landelijke, klassieke of Engelse stijl? Kies voor Van Heck! Dit bedrijf is uitgegroeid tot een van de belangrijkste Europese spelers op het gebied van de landelijke badkamers. Vanuit meer dan 150 plekken verspreid over het continent worden badmeubels en complete badkamers gedistribueerd. U kunt tevens de badmeubels beoordelen in een van de 3 showrooms. U vindt hier prachtige voorbeeldbadkamers en specialisten op het gebied van badmeubels. De vakmensen weten exact alle maten, waardoor u gemakkelijk inspiratie op kunt doen voor uw eigen badkamer. Het kan zijn dat dat ene mooie badmeubel net niet past binnen uw kamer of juist net wel. In veel gevallen is de kamer met sanitaire voorzieningen groter dan hij op het eerste oogpunt lijkt. Dat is wat mij ook overkwam.

Online badmeubels bestellen

Ik bestelde vorig jaar badmeubels bij Van Heck. Ik deed dit via het online platform. De webshop geeft een helder overzicht van meubels die de klant kan bestellen. Van Heck biedt dezelfde meubelen aan in verschillende maten. Ik had daar echter nog nooit heel goed over nagedacht. Het jaar ervoor hadden mijn vrouw en ik een nieuwe badkamer laten zetten. Destijds vergaten we echter de kleinere accessoires die ontzettend belangrijk zijn in het dagelijkse leven. We plaatsten alle tubes met tandpasta, haarlakken, scharen en scheermesjes op een kastje. Het werd daardoor zeer rommelig en overzichtelijk.

Goede ervaringen met Van Heck

We hadden al goede ervaringen met Van Heck en gingen vandaar op zoek naar passende badmeubels. Al snel waren we het er roerend over eens. We namen de maten op van onze badkamer en maakten een kleine plattegrond. Tot onze verbazing bood onze sanitaire kamer veel meer mogelijkheden voor kastruimte dan we hadden verwacht. We bestelden direct een houten badmeubel met:

  • spiegelkast
  • spiegel
  • spiegelopzetkast
Meer info : bezoekt u de website

Gerelateerde artikelen

Muurstickers teksten

3 tips voor het inrichten van een gezellige slaapkamer

Montinique PVC; geschikt voor elk interieur