Locomo
Image default
Electronica en Computers

Ontdek de voordelen van een partner in strategisch leveranciersmanagement

Wanneer u samenwerkt met verschillende leveranciers, zijn duidelijk opgestelde contracten natuurlijk onmisbaar. Alle partijen willen weten waar ze aan toe zijn en u wilt niet tegen vervelende verrassingen aan lopen. Een helder contract is daarom niet het enige dat u zekerheid en overzicht geeft. Strategisch leveranciersmanagement helpt u om dit overzicht te creëren en grip te krijgen op de processen binnen uw organisatie. HCDR is een bedrijf dat u hierbij professioneel ondersteunt. Hier is een jong team werkzaam met ruime ervaring in verschillende vakgebieden. Strategisch leveranciersmanagement is een van hun specialisaties waar ze bedrijven met een complete service op maat in bijstaan. Ze zorgen ervoor dat u alles haalt uit de overeenkomsten die u afsluit – ongeacht of u de aanbiedende of vragende partij bent.

Een helder leveranciersmanagement met duidelijke afspraken tussen partijen

Zowel mkb’s als grote bedrijven maken gebruik van de diensten van HCDR. Strategisch leveranciersmanagement is een van hun specialisaties, maar wat is het precies? Dit houdt in dat het managen van uw leverancierscontracten en alle processen daaromheen duidelijk worden gemonitord. Wanneer er iets niet goed gaat, wordt er met strategisch leveranciersmanagement gepoogd om processen te verbeteren door middel van bijvoorbeeld verbeterafspraken. Leveranciersmanagement verplicht in het kader van ISO 9001, 27001 en NEN 7510. Daarom is het van belang om de organisatie op orde te hebben. Om zekerheid en grip te creëren binnen uw bedrijf, is dus een specialist als HCDR een grote toegevoegde waarde.

Gedeeltelijke of complete uitbesteding

Wilt u delen van uw leveranciersmanagement uitbesteden om efficiëntie te bevorderen en zo tijd te besparen? Of wilt u gaan voor een complete uitbesteding? In beide gevallen zit u helemaal goed bij HCDR. Zij gaan uitgebreid met u in gesprek en bespreken uw wensen en doelen. Bij een volledige uitbesteding maken zij voor een vaste prijs een dossier met duidelijke afspraken en voeren ze periodiek de leveranciersgesprekken.

https://hcdr.nl/

Gerelateerde artikelen

De samenleving vergrijst, criminelen niet

Tips bij het kopen van een printer

Een drone met camera kopen