Pijn en angst verleden tijd bij de tandarts: ingreep onder narcose is ook mogelijk

Het is ook mogelijk om een ingreep onder narcose te ondergaan bij de tandarts. Dit betekent dat pijntjes en angstige momenten verleden tijd zijn. Bij Tandartspraktijk St. Jozef is het mogelijk om bij de tandarts onder narcose behandeld te worden. Op die manier merkt de patiënt niks van de behandeling. Voorafgaand aan de behandeling wordt de patiënt door een professionele anesthesist onder narcose gebracht. Terwijl u slaapt, wordt de behandeling vervolgens uitgevoerd. De patiënt ziet, hoort en voelt niets van wat de tandarts aan het doen is. Angstige patiënten kunnen op deze manier toch een noodzakelijke ingreep ondergaan. Na de behandeling bij de tandarts onder narcose zult u al weer snel ontwaken. Na maximaal een uur kan de patiënt de praktijk onder begeleiding weer verlaten.

Tandarts onder narcose: problemen met het gebit worden snel opgelost

Voor mensen die bang zijn voor de tandarts is het altijd een groot probleem om gebitsproblemen op te laten lossen. Daarom is het mogelijk om een behandeling onder narcose te ondergaan bij Tandartsenpraktijk St. Jozef. Deze praktijk biedt patiënten de mogelijkheid om een behandeling te ondergaan onder volledige narcose. De tandartsen van deze praktijk weten exact hoe ze met bange patiënten moeten omgaan. In aanloop naar de behandeling wordt u gerustgesteld en onder narcose gebracht door een vakkundige anesthesist. Vervolgens gaat de tandarts aan de slag terwijl u slaapt. Zodoende kan in korte tijd een noodzakelijke behandeling verricht worden zonder dat de patiënt er iets van merkt. Tandartspraktijk St. Jozef zorgt ervoor dat u niet meer bang hoeft te zijn voor de tandarts.

Tandarts onder narcose: persoonlijke aandacht voor iedere patiënt

Een ingreep bij de tandarts kan dus een vervelende aangelegenheid zijn. Het is echter niet meer nodig om bang te zijn voor de tandarts door onder narcose te gaan. Vraag de tandarts naar de mogelijkheden. Persoonlijke aandacht voor iedere patiënt die angstig is voor de tandarts is natuurlijk altijd vereist. De eerste keer dat u naar de praktijk komt, wordt u ontvangen in een prettige en rustgevende sfeer. Tandartspraktijk St. Jozef neemt ruim de tijd voor iedere patiënt. Tijdens het angstspreekuur kunt u precies aangeven wat u angstig vindt. Vervolgens wordt besproken op wat voor manier uw gebitsproblemen het beste opgelost kunnen worden. In overleg met de patiënt wordt besloten om een behandeling bij de tandarts onder narcose te laten plaatsvinden.

Meer info : bezoekt u de website