Locomo
Image default
Electronica en Computers

Plug and play Photobooth van PropFun

Bij PropFun kunt u nu een zogenaamde ‘plug and play’ photobooth aanschaffen. Nu vraagt u zich misschien af wat dit nu precies inhoudt. Een ‘plug and play’ photobooth is simpelweg niets anders dan een fotozuil waarbij u enkel de stekker in het stopcontact moet steken. Zodra u dat heeft gedaan, kunt u direct gebruik maken van de fotozuil zonder verdere aanpassingen te moeten maken of instellingen te moeten veranderen. Wij zorgen ervoor dat de photobooth direct klaar is voor gebruik. Het enige wat u verder zelf moet doen, is de zuil ophalen bij uw gewenste afhaaladres. Bent u klaar met het gebruiken van de fotozuil? Dan gaan wij ervan uit dat u het product weer netjes en op tijd inlevert bij hetzelfde adres waar u het product heeft afgehaald. U kunt ervoor kiezen om een photobooth te huren voor bijvoorbeeld jullie bruiloft. Zo kunt u zelf én uw gasten de gehele dag foto’s maken om deze speciale dag samen vast te kunnen leggen door middel van kwalitatieve foto’s. Daarnaast worden onze photobooths ook vaak gehuurd voor bijvoorbeeld grote events of personeelsfeesten.

Wanneer kan ik gebruik maken van de photobooth van PropFun?

Bij PropFun kunt u een photobooth huren voor een bepaalde dag waarop u gebruik wilt maken van de fotozuil. Als u een datum heeft gepland, mag u de photobooth ophalen op het adres dat u heeft doorgegeven. U kunt de photobooth ophalen op de dag dat uw feest staan gepland en de zuil moet de volgende dag weer worden teruggebracht naar de locatie. Soms kunt u ook aanvragen om de zuil al eerder op te halen, bijvoorbeeld de avond van tevoren. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is contact met ons opnemen. Wij zorgen er dan voor dat de zuil eerder voor u klaar staat en u hoeft hiervoor geen extra kosten te betalen. 

Geschikt voor elk feestje

Wat u ook viert en wat voor feestje het ook mag zijn, onze photobooths zijn in principe geschikt voor ieder evenementen. Neem contact met ons op of kijk voor de mogelijkheden en pakketten op onze website. 

Wil je een photobooth huren? Bekijk de website van Propfun.

Gerelateerde artikelen

Veilige online werkplek voor jouw bedrijf? Probeer werken in de Cloud

Sim only abonnementen vergelijker

Wat kun je nou precies met een QR code?