Locomo
Image default
Beauty en verzorging

Rimpelbehandeling

Het is een gegeven dat de oud verouderd, dit is een natuurlijk proces wat moeilijk te stoppen is. Door veroudering verslapt de huid en kunnen rimpels ontstaan. Er bestaan gelukkig veel oplossingen om dit proces tijdelijk om te keren. Zo zijn er dure crèmes die vaak weinig tot geen effect hebben of kan men kiezen voor een risicovolle operatie, na zo een facelift blijven er vaak littekens over en ziet de huid er onnatuurlijk uit.

De perfecte oplossing is een rimpelbehandeling met injectables. Deze methode kent weinig risico’s en laat geen lelijke littekens achter. Daarnaast is deze methode goedkoper dan het gebruiken van dure gezichtscrèmes en heeft een duidelijk zichtbaarder resultaat. Uw huid ziet er snel na behandeling weer jong gezond en fris uit. Deze vorm van rimpelbehandeling wordt ook wel een liquid facelift genoemd.

Botox is een stof die op een natuurlijke manier uw huid verjongd, daarnaast is het een stof die van nature in uw huid voorkomt zodat er geen afstotingsverschijnselen plaats kunnen vinden. Botox verzacht en versoepelt de huid. Daarnaast heeft het als groot voordeel dat filler niet onatuurlijk overkomen. Je kan namelijk gewoon gemakkelijk je wenkbrauwen blijven bewegen of met je ogen knipperen zodat je er niet uit komt te zien als een statische barbiepop.

Onder het mom van kwaliteit alleen is niet voldoende biedt Injectable Klinieken (IK) Botox behandelingen aan. Dit gebeurt onder andere bij Botox Amsterdam. Bij IK staat veiligheid en service hoog in het vaandel. op het gebied van klanttevredenheid scoort het bedrijf dan ook heel hoog.

Rimpelbehandeling met injectables is dus een goedkope, effectieve en snelle manier, die wanneer goed uitgevoerd een goed merkbaar resultaat op zal leveren. Wel is het belangrijk dat men een juiste behandelaar uitkiest die hoogwaardige en kwalitatief goede producten gebruikt. Met de juiste methode ben je dus binnen de kortste keren de persoon die de show steelt met jonge en frisse looks tegen een aantrekkelijke prijs.

Meer info : bezoekt u de website