Locomo
Image default
Industrie

Selecteer uw magneetventiel bij deze gespecialiseerde groothandel

AIM Fluid Control B.V. is uw specialist wanneer u een specifiek magneetventiel nodig heeft voor uw machines en toepassingen. Sinds 1995 ontwikkelt en specialiseert dit bedrijf zich in het meten en regelen van vloeistof- en gasstromen (flow- en fluid technology) in de procesindustrie. Het zeer uitgebreide assortiment biedt onder meer OEM’ers, handelsbedrijven en eindgebruikers de mogelijkheid om het juiste magneetventiel of andere procesonderdelen snel in gebruik te nemen. Een magneetventiel voor bijvoorbeeld uw kogelkraan of een op maat geïnstalleerde pneumatiekkast is snel gevonden dankzij het grote aanbod dat bij deze groothandel beschikbaar is. De specialisten die hier werkzaam zijn helpen u bovendien graag met het vinden van de juiste technische én kostenefficiënte oplossing.

Het juiste magneetventiel voor uw processen

Een magneetventiel kan eenvoudig worden ingebouwd in systemen omdat ze compact en geïntegreerd zijn. Zo zijn magneetventielen ideaal om diverse media – zoals olie, water en lucht – snel in de goede richting te sturen, te controleren en te managen. In het assortiment van AIM Fluid Control B.V. vindt u magneetventielen voor zowel gesloten systemen (2/2-weg directwerkend) als open systemen (2/2, 3/2 indirectwerkend). Door het juiste ventiel te kiezen houdt u de controle over de veiligheid van uw flow- en fluidprocessen. U maakt uw selectie op basis van onder andere het materiaal van de body, de maximale druk of werkdruk, de aansluitmaat en uiteraard het soort medium dat in uw processen gecontroleerd moet worden.

Producten van topmerken in de branche

Naast een magneetventiel, kunt u hier ook terecht voor onder meer afsluiters, actuators, pneumatiekcilinders en -ventielen, appendages, druksensoren, compressoren en vacuümpompen. De producten die u hier kunt aanschaffen zijn enkel van topmerken in het vakgebied. Denkt u bijvoorbeeld aan magneetventielen van Asco Numatics, Bürkert en Sirai. Bekijk de website van deze aanbieder en vind meer informatie over de merken en producten, zodat u de juiste keuze maakt voor uw toepassingen. U kunt hier natuurlijk altijd terecht voor deskundig advies.

https://www.aimfluid.nl/nl