Locomo
Image default
Electronica en Computers

Sim only abonnementen vergelijker

Sim only bellen, heeft u daar weleens aan gedacht. Het is een goedkope variant van het standaard mobiele abonnement. Het verschil met een gewoon abonnement, is dat u geen nieuw toestel krijgt. Doordat u deze ook niet hoeft te betalen, is sim only bellen zo voordelig. Kort gezegd is sim only bellen, dus een abonnement met alleen belminuten. Voordat je een sim only abonnement gaat afsluiten, moet je weten welk abonnement voor jou geschikt is. Op internet zijn vele vergelijkers te vinden, die niet allemaal dezelfde resultaten tonen.

Doe ook de test en vergelijk vandaag nog alle sim only abonnementen!

Als je de test hebt gedaan, krijg je de goedkoopste versie. Je klikt door op de telecomprovider van jouw keus. Als je een abonnement afsluit, ontvang je direct een b bevestigingsmail. De meeste providers sturen vervolgens binnen enkele dagen een simkaart op. Vaak moet je wel eerst nog een contract uitprinten en ondertekenen.

Wil je toch rondlopen met de laatst uitgebrachte mobiele telefoon, dan kan je i.p.v. sim only beter een regulier abonnement afsluiten. De kosten van een nieuwe smartphone die je los koopt, liggen aanzienlijk hoger dan bij een pakketprijs. Als je met een ouder toestel prima uit de voeten kan, moet je zeker gaan voor een sim only abonnement. Wil je helemaal geen contract, dan raden wij prepaid aan. Bij de meeste sim only aanbieders, waaronder Ben en Simyo, kan je ook een prepaid simkaart kopen via de webshop.

Meer info : bezoekt u de website