Smalle voeten? Kies voor Durea schoenen met wijdte E!

Heeft u smalle voeten? Kies dan voor Durea schoenen met wijdte E! Als men hele smalle voeten heeft, kan het erg lastig zijn om de juiste schoenen te vinden. Standaard schoenen passen vaak niet, en veel op maat gemaakte schoenen in speciale wijdtes zijn niet bepaald modieus. Natuurlijk is het wel zo prettig om passende schoenen te hebben, en er nog een beetje modieus bij te lopen. Dan zijn de schoenen van Durea, in wijdte E, een goede optie. Wijdte E is speciaal voor de smalle voet. Voor de wat bredere voeten moet eerder gekeken worden naar Durea wijdte K. Deze wijdtes zijn standaard maten voor schoenen die op maat gemaakt worden. Elke soort schoen is in deze wijdtes verkrijgbaar, zodat men er ook nog modieus bij kan lopen.

Durea wijdte E en K: op maat gemaakte schoenen

Normale schoenen hebben voor mensen met smalle of brede voeten geen fijne pasvorm. Als u daar ook problemen mee ondervindt, is het verstandig om speciaal schoeisel te kopen. Er zijn veel verschillende schoenenmerken die schoenen op maat maken, met een uiteenlopend assortiment aan verschillende wijdtes. Een van deze schoenmerken is Durea. Durea maakt schoenen van wijdte C tot wijdte F. Hierdoor kunt u ook makkelijk Durea wijdte E of Durea wijdte K schoenen aanschaffen. Het is hiervoor wel belangrijk om eerst goed op te meten welke maat u nodig heeft.

Durea wijdte K: wat betekent het?

Heeft al weleens gehoord van het merk Durea? Dit schoenenmerk is speciaal voor brede of smalle voeten. Niet iedereen heeft immers dezelfde maat schoenen. Maar ook niet iedereen vindt passende schoenen in een normale schoenenwinkel. Dan kunnen schoenen op maat gemaakt worden. U kunt kiezen tussen Durea wijdte E en Durea wijdte K, en alles wat daar tussenin zit. Wijdte F is het smalste model, en dit loopt door tot wijdte M, het breedste model. Deze schoenwijdte wordt dus met letters in alfabetische volgorde aangegeven.

Meer info : bezoekt u de website