Locomo
Image default
Gezondheid

Tips libido verhogen vrouw

Tips om van een laag libido naar een hoog libido te gaan

Ga nu van en laag libido naar een hoog libido aan de hand van onderstaande tips. Het hebben van een laag libido is wanneer je in een relatie of huwelijk zit, nou niet iets waarop je zit te wachten. Echter komt een laag libido wel vaak voor. Zowel bij man als vrouw. De reden hierachter is vaak onschuldig en een mix van verschillende componenten. De meest voorkomende oorzaken van en laag libido zijn:

  • Stress/slecht slapen: stress en slecht slapen gaan vaak hand in hand. Doordat je slecht slaapt zit je vaak minder lekker in je vel, ben je meer prikkelbaar voor stress en andere dingen. Genoeg slapen dus!

  • Slecht eten: een ongezonde levensstijl door slecht slapen en stress werken helaas een verlaagde weerstand in de hand. Het is belangrijk om altijd goed en gezond te eten. Probeer dat stukje fruit te eten en laat de groenten in je avondmaal niet staan.

  • Pijnklachten: lichamelijk en psychische pijn is heel vervelend. Ook los je dit niet zomaar op. In zo’n geval is het aan te raden om toch de huisarts te bezoeken. Dat klinkt misschien als een grote stap, maar dat is toch wel echt nodig. Als pijnklachten de oorzaak voor een laag libido zijn dan kan de huisarts eventueel iets voorschrijven. Ook kun je dan meteen informeren om het nemen van libido verhogende middelen aan te raden is en wat deze zoal doen. Een libido pil kan namelijk bij pijnklachten wel een oplossing bieden.

Tips voor een hoger libido binnen 7 dagen!

 

 

Meer info : bezoekt u de website

Gerelateerde artikelen

Oligo pharma de ideale leverancier

Goede fysio in Kampen aangeboden!

Mannen problemen