Locomo
Image default
Winkelen

Top 10 TostiIzze

Tosti’s zijn veruit een van de meest populaire snacks die verkrijgbaar is. Vooral in Nederland heeft deze heerlijkheid de harten gestolen van zowel jongere als oudere generaties. Bij de keuze voor het juiste tosti ijzer is het van belang om rekening te houden met verschillende eigenschappen. Alleen op die manier kun je een ideale keuze maken die voor jou geschikt is. Hieronder de top 10 tosti ijzers op een rijtje!

Philips HD2389/10

Laten we beginnen met de Philips HD2389/10. Het tosti ijzer heeft een anti-aanbaklaag wat het maken van tosti’s gemakkelijker maakt. Hierdoor bak je ze daarnaast ook in een mum van tijd en worden de resultaten meteen perfect. Daarnaast heeft het tosti ijzer de mogelijkheid om de temperatuur aan te passen. Op die manier kun je een groot aantal tosti gerechten maken.

Tefal Snack Time

Voor liefhebbers die extra veel ruimte nodig hebben heb je het Tefal Snack Time. Dit tosti ijzer heeft grotere plaatjes waardoor je tosti’s meer ruimte krijgen. Hiermee kun je ook extra hoeveelheden tosti’s maken. Ook heeft Tefal voor deze variant een grilllaag toegepast wat ervoor zorgt dat je tosti’s die extra crunchy smaak krijgen.

Aigostar My Chef 30XCK

Verder heb je ook nog de Aigostar My Chef 30XCK. Dit tosti ijzer heeft een compact formaat waardoor je het gemakkelijk kunt meenemen. Je bent dus in staat om op elke locatie heerlijke tosti’s te maken. Daarnaast hebben de plaatjes een anti-aanbaklaag waardoor je gemakkelijk kunt bakken.

Clatronic TME 3297

Ook op de lijst staat de Clatronic TME 3297. Dit tosti ijzer heeft een uniek verwarmingselement waardoor de temperatuur naar behoefte verstelbaar is. Ook heeft dit tosti ijzer de mogelijkheid om het bijbehorende temperatuur display te gebruiken. Hiermee kun je de temperatuur direct aflezen.

Princess Classic

Ook komt de Princess Classic aan bod. Dit tosti ijzer heeft een focus op standaard tosti’s. Het apparaat heeft een anti-aanbaklaag waardoor je tosti’s gemakkelijk verwijderen. Daarnaast heeft de variant een kleine afmeting waardoor je gemakkelijk kunt opbergen en transporteren.

T-fal snack Collection

Verder staat de T-fal snack Collection op de lijst. Dit tosti ijzer heeft een vermogen van wel 2000W waardoor je warmte zeer snel verspreid. Hierdoor kun je ook een grote hoeveelheid tosti’s maken. Ook is er bij deze variant een indicator die aangeeft wanneer het tosti aspect klaar is.

Russell Hobbs Retro Style

Ook is er nog de Russell Hobbs Retro Style. Deze variant heeft een brede opening waardoor je meer ruimte krijgt en de tosti’s extra groot kunnen worden. Ook heeft deze variant een krachtig vermogen waardoor je in korte tijd een grote hoeveelheid tosti’s kunt maken.

Tefal TT5500

Tefal staat ook nog een keer op de lijst. De TT5500 heeft twee platen met extra groot formaat wat hoger vermogen betekent wat resulteert in kortere baktijden en perfecte tosti’s. Ook kan er met dit tosti ijzer een grote variëteit aan tosti’s gebakken worden dat je bij andere tosti izze minder kunt bakken.

Breville VST067

Breville staat ook op deze lijst. Met de Breville VST067 krijg je een krachtig tosti ijzer. Dit tosti ijzer heeft een vermogen van wel 1500W en heeft een diepe opening waardoor je meer ruimte tot je beschikking hebt. Ook heeft deze variant een extra anti-aanbaklaag waardoor je eenvoudig tosti’s verwijderen kan.

Tristar TA-1528

Tot slot staat de Tristar TA-1528 op de lijst. Dit tosti ijzer heeft twee platen waardoor je tegelijk twee tosti’s kunt maken. Ook heeft het tosti ijzer een timer die bijvoorbeeld aangeeft wanneer zijn platen klaar zijn met gebruiken.

Conclusie

Met deze top 10 tosti ijzer heb je altijd een perfecte combinatie om heerlijke tosti’s te maken. Ga je een tosti ijzer aanschaffen, denk dan goed na wat je precies je eisen zijn en kijk welk tosti ijzer hier bij past. Hieronder hebben wij een top 10 tosti ijzer voor je samen gesteld. Geniet van de heerlijke tosti!