Locomo
Image default
Dieren

U krijgt de beste zorg voor uw huisdier bij deze dierenarts in Arnhem

Of u nu een knaagdier, hond of kat heeft, bij deze dierenkliniek krijgt u de beste zorg. Dankzij de moderne faciliteiten bij deze dierenarts in Arnhem kunt u voor vele behandelingen op deze locatie terecht. Er is bijvoorbeeld apparatuur beschikbaar voor bloedonderzoek, röntgenfoto’s en andere behandelingen voor uw knaagdier, hond of kat. Dit bespaart kostbare tijd die het verschil kan maken tussen een gefaalde of succesvolle behandeling.

De voordelen van deze expert

Bij Huisdierenkliniek Hornstra heeft u allerlei mogelijkheden om uw huisdier te laten behandelen. U kunt bijvoorbeeld een bloedtest bij uw hond of kat laten afnemen. Met een bloedonderzoek controleert deze specialist uw hond, kat of knaagdier op diverse ziekten. Bovendien kunt u meestal bij de kliniek blijven wachten op de uitslag. Bij deze dierenarts in Arnhem kunt u ook CT-scans, echografieën en operaties uit laten voeren. Doordat al deze diensten op dezelfde locatie worden aangeboden, bespaart u kostbare tijd. Dit voorkomt namelijk dat er transport nodig is. Bovendien scheelt het uw huisdier een hoop stress.

Deze specialist heeft het beste voor met uw huisdier

De experts bij deze kliniek voor dierverzorging zijn opgeleid om met verschillende situaties om te gaan. Ze weten bijvoorbeeld precies hoe ze een angstige kat of druk knaagdier moeten behandelen zonder dat dit ongemak of stress bij ze veroorzaakt. Er moet immers zorgvuldig met uw huisdier worden omgegaan. U bent bij deze kliniek verzekerd van de beste behandeling voor uw huisdier omdat het team passie heeft voor hun vak.

Boek een afspraak bij deze professionele kliniek

Deze dierenarts in Arnhem heeft de kennis en de middelen om uitstekende zorg aan uw huisdier aan te bieden. Huisdierenkliniek Hornstra geeft net zo veel om uw huisdier als u. Daarom is het welzijn van uw dier de topprioriteit voor deze specialisten. Van een bloedonderzoek voor uw knaagdier tot een operatie van uw hond, bij dit dierenziekenhuis kan alles op één locatie.