Locomo
Image default
Woningen

Verkoopbegeleiding van een huis door de beste makelaars in Wassenaar

Wanneer u uw huis wilt verkopen is het vaak moeilijk om gegadigden te vinden. Toch hoeft het dat niet te zijn wanneer u gaat voor de verkoopbegeleiding van Makelaar de Haas in Wassenaar. Zij zorgen dat uw huis bij de juiste geïnteresseerden in de spotlights komt te staan. Ook staan ze u graag bij wanneer eerder te vinden bent voor een verhuur van uw woning in Wassenaar.

Verkopen of verhuren: wat is de beste zet?

Ga ik mijn oud huis verkopen of verhuren? Het is misschien een vraag dat door uw hoofd speelt wanneer u beslist om te verhuizen naar een nieuw pand. Zowel het verkopen als verhuren van een huis hebben elk zijn voordelen. Van elk lijsten we hieronder een voordeel op.

Voordeel bij het verkopen van een huis

Het grootste voordeel van een huis meteen te verkopen is wellicht dat u na verkoop vrijwel meteen toegang hebt tot een grote som geld. Met de verkoopbegeleiding in Wassenaar van dit makelaarskantoor zorgen zij bovendien dat u een bedrag krijgt naar de complete waarde van uw huis. Dat bedrag kan u dan meteen herinvesteren in uw nieuwe woning.

Voordeel bij het verhuren van een huis

Bij de verhuur van uw woning in Wassenaar of elders heeft u als voordeel dat u maandelijks een extra bron van inkomsten verwerft. Wanneer u geen dringende investering hoeft te doen, kan dit een valabele optie zijn. Ook dekt u zich in tegen mogelijke waardevermindering van uw geld door uw huurprijzen te indexeren. Ook dit is iets wat dit makelaarskantoor voor u kan doen.

Ontdek de mogelijkheden van dit makelaarskantoor

Zoekt u nog een prima makelaarskantoor die de verhuur regelt van uw woning of u van verkoopbegeleiding voorziet in Wassenaar? Dan raden we u graag aan om contact op te nemen met Makelaar de Haas. Hun team zal u begeleiden van a tot z  en zorgt dat u zowel bij de verhuur als de verkoop van uw woning op beide oren kunt slapen.