Voel u weer veilig in huis door personenalarmering

Personenalarmering helpt ouderen om zich volledig veilig te voelen in hun eigen huis. Dat is belangrijk, want naarmate u ouder wordt, komt het voor dat er vaker risicovolle of gevaarlijke situaties zijn in huis. Personenalarmering kan u helpen deze situaties te voorkomen of snel in te grijpen als het misgaat. Zo kan het voorkomen dat u plotseling onwel wordt of dat u valt. In zulke gevallen kan bijvoorbeeld een valalarm voor senioren u helpen. U kunt kiezen voor een polsalarm, een alarm om de hals of een alarmapparaat dat ergens in uw woning wordt geïnstalleerd. Dit alarm maakt het mogen voor u om te allen tijde contact op te nemen met een zorgcentrale. Daar zitten hulpverleners voor u klaar om u te helpen. Personenalarmering, zoals een valalarm, zorgt ervoor dat u langer thuis kunt blijven wonen.

Personenalarmering met eigen zorgcentrale die 24 uur per dag beschikbaar is

Wanneer u personenalarmering laat installeren dan kunt u deze in contact brengen met een naaste, zoals uw partner, familieleden, vrienden of andere mantelzorgers. Het is hierbij belangrijk iemand te kiezen die u snel kan helpen. Het is echter ook mogelijk om een personenalarmering systeem te laten installeren dat u direct doorverbindt met een zorgcentrale. Op deze zorgcentrale zijn professionele hulpverleners aanwezig die u goed kunnen helpen. Zij hebben voldoende kennis en ervaring om goed te beoordelen welke hulp er het beste kan worden ingeschakeld. In geval nood zullen zij de hulpdiensten inschakelen. Wanneer de situatie minder ernstig is, kan een mantelzorger worden ingeschakeld. U bent altijd veilig op deze manier. Het personenalarm of valalarm waarschuwt de zorgcentrale meteen.

Mobiele personenalarmering voor een veilig gevoel 24 uur per dag en 7 dagen per week

Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat er een persoonsalarm voor thuis wordt geïnstalleerd. Dit gebeurt doorgaans in twee vormen: er kan een apparaat in huis worden geïnstalleerd, maar u kunt ook een alarm om uw pols of hals krijgen. Daarmee kunt u contact maken met een zorgcentrale. Deze alarmen, waaronder een valalarm, helpen u echter niet als u buitenshuis bent. U wilt natuurlijk ook een veilig gevoel hebben als u even een wandeling gaat maken, een vriend of vriendin bezoekt of als u boodschappen gaat doen. De oplossing is mobiele personenalarmering. Door middel van een mobiel alarmzendertje kunt u overal en altijd alarm slaan. Er wordt meteen contact gemaakt met uw partner, familie, vrienden of de zorgcentrale.

Meer info : bezoekt u de website