Locomo
Image default
Auto’s en Motoren

Volvo leasen

Volvo leasen en Volvo V60 Plug-in Hybrid leasen

Met de lease van een van onze Volvo’s, bent u verzekerd van een degelijke auto voor uw zaak of voor u privé. Kies bijvoorbeeld voor de lease van een Volvo V60, op dit moment de best verkochte hybride leaseauto van Volvo. Geen grote investering vooraf, maar een vast maandbedrag voor het gebruik van de leaseauto. Vindt u de Volvo V60 niks, dan heeft Autolease Centrale een groot aantal andere modellen van Volvo voor u klaarstaan, waar onze medewerkers u graag een passend advies over geven. Bij ons bent u niet alleen verzekerd van een degelijke leaseauto, ook geniet u bij ons van een grote vorm van transparantie vooraf in onze voorwaarden en contracten. Zo weet u precies wat u aan uw auto heeft en aan Autolease Centrale!

Een degelijke auto voor het hele gezin

De lease van de Volvo V60 geeft u naast een groot rijgemak, voldoende ruimte om uw gezin, zakenpartners of een deel van uw voetbalteam van A naar B te vervoeren. Toch heeft de Volvo V60 zo’n vormgeving, dat het inparkeren weinig tot geen moeite zal opleveren. Kortom, een win-win situatie! De krachtige motor in de leaseauto’s van Volvo zorgen er daarnaast voor, dat u snel op uw bestemming komt. Naast de mogelijkheid tot de lease van de Volvo V60, heeft Autolease Centrale een groot aantal andere gezinsauto’s van Volvo beschikbaar! We vertellen u er graag meer over.

Transparante afspraken voorop bij Autolease Centrale

Autolease Centrale vindt het belangrijk, dat u bij de lease van een Volvo weet waar u aan toe bent en wat de kosten zullen zijn. Om deze reden geven onze medewerkers u graag een passend advies vooraf, evenals een duidelijke uitleg over onze voorwaarden en contracten. Zo weet u precies wat u van ons mag verwachten tijdens het leasen van uw Volvo en rijdt u met een gerust hart bij Autolease Centrale weg.

Meer info : bezoekt u de website