Locomo
Image default
MKB

Werkbroeken

In sommige beroepen is het de gewoonte dat er werkkleding, bestaande uit werkjassen en werkbroeken wordt gedragen. Aan de ene kant gebeurt dit vaak omdat men herkenbaar wil zijn als bedrijf, aan de andere kant wordt hier ook vaak voor gekozen vanuit veiligheidsoverwegingen. Zo is het voor bijvoorbeeld straatleggers belangrijk dat zij goed opvallen, wat de reden is dat zij vaak kleding in een felle oranje kleur dragen. Maar speciale jassen en werkbroeken kunnen ook handig zijn om het lichaam te beschermen of om bepaalde gereedschappen altijd bij de hand te hebben. 

Veel redenen voor werkbroeken 

Er zijn dus verschillende redenen voor het dragen van werkbroeken en andere werkkledingstukken: 

  • Herkenbaarheid, het is duidelijk wie voor een bepaald bedrijf werkt 

  • Veiligheid, mensen zijn beter zichtbaar tijdens het uitvoeren van hun taken 

  • Bescherming, verstevigde kledingstukken beschermen het lichaam 

  • Gemak, extra zakken maken het mogelijk om altijd over bepaalde gereedschappen te beschikken 

Hebt u een bedrijf in een sector waarin het vanwege een van bovenstaande redenen verstandig is om speciale kleren te dragen, dan is het aan te raden om voor uzelf en voor uw medewerkers geschikte jassen en broeken aan te schaffen. 

Uw eigen print 

Het is bij werkkleding natuurlijk niet noodzakelijk dat er een print van uw bedrijf op staat, maar bijvoorbeeld werkbroeken met uw logo maken het wel meteen duidelijk dat iemand voor uw onderneming werkt. Het is dus meteen ook een manier van reclame maken. Als u uw logo op werkbroeken en –jassen zou willen laten maken, dan heeft u over het algemeen de keus uit de opties zeefdruk, borduren en transfer. Welke optie in uw geval de beste keus is, hangt af van het aantal exemplaren dat u bestelt en welke uitstraling u wilt bereiken. Borduren ziet er bijvoorbeeld net iets luxer uit dan de andere opties. 

Meer info : bezoekt u de website