Locomo
Image default
Winkelen

Winkelen en Culinair uit eten in Rotterdam

Culinair genieten in Rotterdam

 

Rotterdam is de havenstad van Nederland, maar er is meer. De stad biedt een variatie aan cultuur, ontspanning en attracties waar iedereen zich in kan vinden. Neem bijvoorbeeld Kinderdijk. Nergens zijn zoveel molens in Nederland te vinden dan in het polderlandschap van Kinderdijk.

 

De beeldenroute langs de Westersingel is een echte aanrader. Deze route voert u langs tal van mooie kunstwerken van grote beeldhouwers. Carel Visser, Umberto Mastroianni en Rodin, om er maar een paar te noemen.

 

Breng ook een bezoek aan de Euromast, dit is de hoogste uitkijktoren van Nederland. Op een hoogte van 100 meter heeft u een perfect panoramisch uitzicht van 360 graden op Rotterdam.

 

Ook kunt u diverse toko’s bezoeken. Rotterdam zit er vol van en allen hebben ze zo hun eigen interessante assortiment. Opzoek naar huid lichtmakende cremes? Ook hiervoor kunt u terecht in tokos en internationale supermarkten. 

 

Natuurlijk kunt u ook in Rotterdam naar hartenlust shoppen en vindt u hier tal van gezellige cafés en goede, internationale restaurants. In de oude haven kunt u genieten van een romantisch diner aan het water. Wilt u een lekker hap in een gezellig eetcafé, ook dan kunt u goed terecht bij de oude Haven.

 

Meer info : bezoekt u de website