Locomo
Image default
Attracties

Zet een actief bedrijfsfeestje in dit centrum op touw

Is het jouw beurt om een actief bedrijfsuitje vol toffe groepsactiviteiten te organiseren in Amstelveen? Overweeg dan zeker om dit uitje voor jouw team te plannen bij Fun Center Amstelveen. Bij dit grote entertainmentcentrum kun je je een paar uur goed vermaken dankzij alle activiteiten die je hier met je collega’s kunt ondernemen. Per persoon betaal je een bepaald bedrag dat je voor de gewenste uren moet afrekenen. Vervolgens kun je onbeperkt van alle faciliteiten gebruikmaken. De groepsactiviteiten in Amstelveen dragen enorm bij aan de groepsbinding en zullen ervoor zorgen dat jullie na dit uitje een nog betere sfeer beleven op de werkvloer.

Wat valt er allemaal te beleven tijdens jouw teamuitje?

Als je een actief bedrijfsuitje besluit te organiseren bij Fun Center Amstelveen, valt er een hoop te beleven in dit activiteitencentrum. Zo kunnen jullie in teams tegen elkaar lasergamen. Er zijn twintig laserpakken beschikken. Bestaat het team uit meer dan twintig mensen? Deel dan de groep op in twee. Zo kan de ene helft tegen elkaar lasergamen en de andere helft eerst iets anders doen, voor zij zich in het lasergamegedeelte zullen bevinden. In de tussentijd kan de rest bijvoorbeeld trampolinespringen of toffe liedjes zingen in de karaokeruimte. Uiteindelijk sluiten jullie de dag na de groepsactiviteiten af in het horecagedeelte van dit entertainmentcentrum in Amstelveen. Drink gezellig een drankje en eet een lekker hapje, waarna jullie dit geslaagde uitje goed kunnen afronden!

Vraag naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfsuitje

Neem contact op met de enthousiaste medewerkers van Fun Center Amstelveen als je vragen hebt over de mogelijkheden van een actief bedrijfsuitje bij dit bedrijf. Weet je al zeker dat je de groepsactiviteiten hier in Amstelveen wilt uitvoeren? Dan kun je gemakkelijk via de website van dit centrum de gewenste dag en tijd reserveren. Veel plezier tijdens jullie leuke teambuildingactiviteit!