Locomo
Image default
Verbouwen

Al meer dan 100 jaar Kuiper en Zonen BV

Met de installaties van Kuiper en Zonen BV zit je er warm bij deze koude winter! Nu december weer bijna zijn intrede heeft gemaakt, is het belangrijk dat je huis dit seizoen winterproof wordt gemaakt.

Hoe gezellig is het dat je straks weer bij de open haard kunt zitten met de mensen die je lief zijn? Mocht je niet in het bezit zijn van een gezellige haard in je huis, dan moet je het hebben van je centrale verwarming. Het is belangrijk dat deze ieder jaar gecheckt wordt door deskundigen. Wie weet kun je gebruik maken van de diensten van Kuiper en Zonen BV; dan ga je hoe dan ook met een gerust hart de komende winter in.

De historie van Kuiper en Zonen BV

Het internationale familiebedrijf Kuiper en Zonen BV is opgericht in 1918. Het stoomketelbedrijf is gespecialiseerd in het leveren, verhuren en onderhouden van complete industriële stoomketels. Het begon in 1918, tijdens de Eerste Wereldoorlog, met de verkoop en revisie van industriële stoomketelinstallaties. De liefde voor techniek is altijd gebleven en nooit meer weggegaan en dat zal ook nooit veranderen. Kuiper en Zonen BV mag zichzelf het oudste bedrijf in Nederland op gebied van stoomketels noemen. Een bijzondere titel en zij dragen dit dan ook met gepaste trots uit. Vanuit Ede is inmiddels de vierde generatie ingetreden, natuurlijk nog steeds met affiniteit voor techniek. De focus ligt nu voornamelijk op een duurzame continuering van het stoomketelbedrijf. Hieruit blijkt dat Kuiper en Zonen BV met de tijd meegaat, en dat is maar goed ook. De tijden waarin stoomketels centraal stonden, zijn allang vervlogen. Een stoomketel kopen doet u bij Kuiper & Zonen!

Nieuwe samenwerking om de duurzame continuering voort te zetten

Om de huidige missie van deze onderneming kracht bij te zetten, is Kuiper en Zonen BV in 2003 een actieve samenwerking aangegaan met een ketelfabrikant in Duitsland. Met deze collaboratie tussen Kuiper en Zonen BV en de fabrikant wordt een bijzonder doel nagestreefd: synergie. Beide partijen doen waar zij goed in zijn en bundelen samen hun krachten waar uiteindelijk de klant veel profijt en voordeel van heeft; zij krijgen het beste van twee werelden.