Locomo
Image default
Woning en Tuin

Bij ons vind je interieur op maat

Bij een uitgesproken huisstijl is interieur op maat natuurlijk belangrijk. Je wil immers niet dat het er onprofessioneel uitziet en niet binnen uw kamer past. Bij ons ben je dan ook bij het juiste adres en zullen wij door onze expertise en ervaring u helpen met het mooiste interieur te maken. Wij besteden veel aandacht aan onze producten en vinden het belangrijk dat het bij u en uw woning past. Onze ontwerpers staan dan ook graag open voor uw wensen.

Bij ons is interieur op maat geen probleem

Interieur op maat maken is voor ons geen enkel probleem. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het op maat maken van meubels, keukens en andere meubels en gebruiken hier altijd 100% inlands hout voor. Naast het produceren van meubels, verlenen wij u ook graag onze kennis aan de hand van een eerlijk advies over het interieur. U bent dus verzekerd van een bedrijf dat helemaal met u en uw project meedenkt. Deskundig advies geven wij op elk gebied, van kantoor tot zolderkamer en schuur.

Het bedrijf is erg gepassioneerd in het creëren van interieur op maat en dit vind je terug in onze producten. Puur vakmanschap en toepast op uw eigen smaak. Uw wensen en voorkeuren vinden wij dan ook erg belangrijk en gaan dan ook ten eerste graag het gesprek met u aan omtrent de meubelen. Persoonlijke voorkeursstijlen, karakter en persoonlijkheid vinden wij belangrijk bij het produceren van interieur op maat zodat het goed bij u past.

Door onze lage tarieven, unieke mogelijkheden en deskundigheid kunnen wij veel voor u betekenen wanneer u geïnteresseerd bent in ons interieur. Wij nodigen u dan ook graag uit op onze werkplaats om een goed beeld te krijgen van ons assortiment, maar zijn ook via de telefoon te bereiken.

Gerelateerde artikelen

Klusjesman nodig? Profiteer van 6% btw

De voordelen van een loungeset of ander loungemeubilair

De Dakmakers repareren snel en vakkundig ieder dak