Locomo
Image default
Marketing

Laat uw logo op plastic bekers of kartonnen koffiebeker bedrukken

Wanneer u op een originele manier extra aandacht wilt voor uw bedrijf is het leuk om eens plastic bekers of kartonnen koffiebekers te laten bedrukken. Hiermee trekt u op subtiele wijze de aandacht, zonder dat u gebruik maakt van schreeuwerige, vaak dure, reclameborden. Of u nu uw bedrijfsnaam, een logo of een slogan op de beker wilt laten drukken: bij promocups zit u goed. Zij helpen u ook graag met het ontwerpen van de beker, mocht u dat zelf lastig vinden. Daarnaast betrekken ze u bij het hele proces. Erg prettig!

U trekt de aandacht met een persoonlijke koffiebeker

U valt goed op met uw bedrijf als u ervoor kiest om een plastic of kartonnen koffiebeker te laten bedrukken. Koffiebekers zijn alledaagse voorwerpen, we gebruiken ze iedere dag. Dus trek de aandacht en laat plastic of kartonnen bekers bedrukken. Bij een buitenevenement is het gebruik van glas tegenwoordig bijna overal verboden. Door te kiezen voor het bedrukken van uw kartonnen koffiebekers of gewone plastic bekers, heeft u daar geen last meer van. U kunt er bij Promocup ook voor kiezen om herbruikbare bekers te laten bedrukken. Het voordeel van herbruikbare plastic bekers of kartonnen koffiebekers is dat de bekers vaker gebruikt worden dan één keer. Hierdoor zal uw ontwerp voor meer mensen zichtbaar zijn.

Uw plastic beker of kartonnen koffiebeker bedrukken hoeft niet subtiel te zijn

U kunt ervoor kiezen om alleen uw bedrijfsnaam te laten drukken op de bekers die u bestelt. Maar u kunt er uiteraard ook voor kiezen om uw plastic bekers of kartonnen koffiebekers te laten bedrukken met felle kleuren. Hierdoor valt uw ontwerp nog meer op. U kunt de gehele beker laten bedrukken naar uw eigen wensen. Zelfs als u snel dingen geregeld wilt hebben, is Promocups een geweldige oplossing. Zij hebben namelijk ook de mogelijkheid tot een spoedlevering. Promocups kan gegarandeerd snel uw plastic bekers of kartonnen koffiebekers laten bedrukken.

Gerelateerde artikelen

Gevelreclame in de regio Rotterdam brengt klandizie

Waar u moet zijn om bedrijfskleding te bedrukken voor uw bedrijf uit Amsterdam

Hoe upload je je eigen muziek op SoundCloud?