Locomo
Image default
Alarmsysteem

Bouwplaatsbeveiliger is niet meer nodig

Het komt helaas nog maar al te vaak voor dat een bouwplaats wordt bestolen door criminelen. Daarom moeten we dergelijke bouwplaatsen helaas beveiligen. Diefstal en daarbij het vandalisme kost jaarlijks veel geld maar het geeft ook de nodige frustratie. Het is wanneer men een bouwplaats bekijkt niet alleen de directe schade die men heeft bij een dergelijk bedrijf maar ook de indirecte gevolgschade. Doordat er materialen worden gestolen of stukgemaakt kunnen bepaalde producten niet op tijd worden afgeleverd en zal men dan daarbij ook niet de deadline kunnen halen. Een opleverdata is hierdoor aan de orde van de dag. Het enige wat men kan doen is de bouwplaats goed te beveiligen. Dat kan men doen door er bijvoorbeeld en omheining omheen te plaatsen maar vaak zal dat niet afdoende werken. Daarom wordt er tegenwoordig vaak voor dergelijke plaatsen de BouWatch geplaatst. Dat is een goede oplossing, hoewel een beveiliging voor de volle 100 % nooit verwezenlijken zal zijn. Toch is een bouwplaats beveiliging door middel van de BouWatch nog nooit zo slim en snel geweest. Het is een uniek systeem. Door het plaatsen van een BouWatch beveiliging is de pakkans van de criminelen groter. Je krijgt door middel van dit systeem een goedealarmering op ongewenste personen en/of voertuigen. 

Wanneer u een dergelijk systeem wilt hebben kan dat zeer snel worden gerealiseerd. Wanneer u vandaag belt kan het morgen al operationeel zijn. Het verplaatsen kan ook snel plaatsvinden. Daarvoor kan men een kraan of heftruck gebruiken. Kabels en internetaansluitingen zijn allemaal niet nodig. Dus voor een goed beveiligingssysteem is dit zeker voor u de beste oplossing.

Er wordt bij dit systeem gebruik gemaakt van de hooggeplaatste domecamera. Deze wordt pas ingeschakeld wanneer er een daadwerkelijke beweging op het terrein wordt waargenomen. Hierbij is het systeem direct verbonden met de alarmcentrale. Hierdoor maakt men het mogelijk dat er een zeer effectieve opvolging plaats vindt. Het is hierdoor de optimale beveiliging die een bouwplaats kan hebben. Het systeem kan natuurlijk worden toegepast op grote en kleine terreinen. Ook wanneer er een permanente of kortstondige beveiliging gewenst is, is het een geschikte methode. Omdat men tegenwoordig nog maar weinig winst maakt op de producten die verkocht worden, is het van belang dat men geen extra verlies leidt, door het stelen van producten. Wanneer er dus daadwerkelijk een inbraak of vandalisme wordt geconstateerd zal men de beelden rechtstreeks doorzetten naar de politiemeldkamer. Hierdoor zal er een snelle en effectieve opvolging plaats vinden

Meer info : bezoekt u de website